Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Vauvan ja esikoisen ikäero on vuosi. Esikoista en imettänyt kuin pari kuukautta (jouduin sairaalahoitoon, jonka aikana esikoinen oppi pullolle eikä enää rintaa huolinut). Nyt kuitenkin esikoinen on hyvin kiinnostunut siitä, kun imetän vauvaa. Olen antanut lusikalla maistaa äidinmaitoa, joka on kuulemma todella hyvää. Voisinko antaa rintaa (tai rintamaitoa pullosta) myös esikoiselle, koska hän sitä haluaisi?

Kommentit (12)

sinusta itsestäsi tuntuu luontevalta! Se voi ihan hyvin jäädä yhteen kertaan, uteliaisuus on sillä tyydytetty. Esikoinen ei välttämättä saa maitoa irti, imuote saattaa olla hukassa.Jos haluat, voi oikeaan imuotteeseen vähän opastaakin, mutta kandee sit kyllä miettiä valmiiksi se, haluaako todella imettää molempia. Se voi helpottaa esim. mustasukkaisuutta ja rintojen pakkaantumista, mutta voi myös tuntua äidistä raswkaalta, hankalalta ja vastenmieliseltäkin. Ja jos oikein pitkään esikoista imettää, tissin saamisesta voi tulla uhman / oman tahdon osoittamisen välikappale.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

imettää esikoista. Kaksi kuukautta imetystä on tosi lyhyt aika ja jos nyt tarjoutuu mahdollisuus kompensoida niin se on todella hyväksi ja luonnollista. 1-2-vuotias on vielä ihan imetysikäinen! Kannattaisi käyttää tilaisuus hyväksi ja antaa esikoiselle mitä hän selvästi vielä näyttää tarvitsevan! Itselläni esikoinen palasi rinnalle vielä paljon myöhemmin ja teki hänelle tosi hyvää, mustasukkaisuus helpotti ja oli tosi onnellinen pikkulapsi siinä vaiheessa! Suosittelen! Kyllä pikkuvauvalle riittää varmasti maitoa, imeminenhän vain parantaa maidon tuloa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat