Vierailija

seksiä tärkeänä suhteessa ja pidän paljon seksistä.

Kommentit (30)

että meillä on ollut suhteessa vuoden seksitauko. Siksi koska en ole halunnut seksiä, eikä sille " ole ollut erityisesti tarvetta" .

Minulle tuli jotain omia ongelmia.

Se ei ollut mitenkään erityisen suuri ongelma, miehellekään. Olemme voineet niin hyvin keskustella siitä, että miksi en halua jne, jolloin mies on ymmärtänyt ja ollut sujut asian kanssa. Hänelle riitti se kun sanoin, ettei se välttämättä ole ikuista.

Olemme jopa ottaneet koko jutun melko huumorilla.Nyt tällä hetkellä asiat taas paljon paremmin.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pariterapiaan ei suostuta, kun se kuulemma on vain sairas yritys saada psykologi toteamaan toinen osapuoli hulluksi, jotta hän sitten menettäisi lasten huoltajuuden. Ja siinä ei ole vikaa, että on ilman seksiä, koska seksi on sairasta aikuisilla ihmisillä.

Alapäässä oli kaksi tikkiä, eli ei voi repeämiseenkään vedota. Äidillä ei ollut masennusta tms synnytyksen jälkeen. Mies osallistuu lapsen- ja kodinhoitoon mun mielestä erittäin paljon. Kaveria ei vaan kiinnostanut seksi raskausaikana, eikä synnytyksen jälkeenkään.

Hän itse sanoi, kun juteltiin aiheesta, että hänen mielestään hänellä oli raskaana ollessaan täysi oikeus keskittyä vain itseensä ja tulevaan vauvaan, ja synnytyksen jälkeen hän halusi keskittyä lapseen ihan rauhassa.

Kysyin, onko ollut edes suuseksiä tms, kuulemma ei... Ja ennen raskautta seksiä oli pari kertaa viikossa. Yrittivät lasta muutaman kuukauden, eli ei voi olla kyse siitäkään että olisi mennyt maku seksiin vuosien yrittämisen jälkeen. Ja kaverini imetti 4 kk, monellahan ei oo seksihaluja imetysaikana, mutta sekään ei ole selitys tähän.

Häntä ei vaan huvittanut, hän halusi keskittyä lapseensa, eikä mieheen, tuntui että mies on vaan tiellä, ja hän+lapsi tiivis kaksikko joiden väliin ei muut mahdu. Ja nää on hänen omia sanojaan.

Nyt seksi taas kiinnostaa, kun kaverini kuumeilee toista lasta!

En ymmärrä, en. Jos mies kävisi vieraissa, en ihmettelisi, kun kotoaan ei saa edes haleja, saatikka suudelmia tai seksiä.

Aviolliset VELVOLLISUUDET, juu knou...

keskustelkaa vielä asiasta. varmista, että onko toinen loukkaantunut jostain jo tekemästäsi tai tekemättä jättämisestäsi. edetkää avoimin kortein. kerro toiselle jos rakastat häntä vielä. muista, että lasten hoito voi rasittaa toista. hormonit voivat olla sekaisin ja halut siksi poissa. hakeutukaa terveyskeskuksen lääkärin kautta esim pariterapiaan. et kuitenkaan saa lakaistuksi näitä asioita pois ilman , että paneutuisit syihin ja seurauksiin. kyllä tämä seksittömyys lopulta ratkeaa tavalla tai toisella. älkää tehkö tästä valtapeliä. yrittäkää olla ottamatta henkilökohtaisesti. yleensä " vikaa" on molemmissa.

Mieluummin sitten suhde poikki ja uusi rehellisin keinoin alkamaan. Jos toinen alkaa selibaattiin, eikä johdu sairaudesta, eikä suostu tekemään asialle mitään (terapiaa tms), niin varmaan en kovin montaa vuotta tilannetta sietäisi.

Puolisollahan on oikeus jättää vaikka pahanhajuisen hengityksen takia... Ei jättämiseen mitään oikeutusta tarvita, sen kun lähtee litomaan.Suhteessa ei petetä, joten täytyy sitten lähteä jos panettaa kovasti!!!

itselläni oli vaikea raskaus jolloin seksi oli pannassa 8kk, sitten koliikkivauva ja valtava univelka ensimmäiset 10kk, jolloin seksi ei tullut mieleenkään. Laskekaa siitä kauanko oltiin ilman seksiä. Hyvin tuo mieskin näytti sen kestävän kun oli vaan pakko eikä mielestäni tämä tilanne todellakaan oikeuttanut syrjähyppyihin! En omasta tahdostani hankkinut itselleni vaikeaa raskautta ja rankkaa vauva-aikaa.

Minusta parisuhde ei voi olla terve, jos toinen ilmoittaa " En aio rakastella kanssasi vuoteen" , tai jos toinen vuoden verran ilman mitään syytä pihtaa/kieltäytyy seksistä.

olen nainen ja välillä kun sille päälle satun ei ukko ehkä olekaan maisemissa. Ja päinvastoin.Normaalia meillä 1-2 krt kahdessa viikossa...

Ja kaikki eivät halua siksi erota ja hajoittaa lapsensa perhettä. Onhan maailman sivu ollut mitä ihmeellisempiä suhteita; nykyinen ydinperhe-parisuhdemalli on historian mitassa uusi keksintö.

Jos on koti jossa kasvaa lapset asiat hoituu jne mutta ei ole ollenkaan seksiä, saa käydä vieraissa. On sitten sen haluttoman puolison asiamitä tekee. Seksi on perustarve, ja kuuluu avioliittoon samoin kun uskollisuus. Jos ei ole seksiä, miksi pitäis olla uskollisuutta? Ei se edes mitään pettämistä ole, jos toisen kanssa ei kerran ole suhdetta.

Tosin silloin kun vaimo on väsynyt lapsista, vain ääliö lähtee vieraisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat