Seuraa 

Kyselisin kokemuksia teiltä muilta niitä vanhanmallisia Reimatec+-talvihaalareita (talvimallisto 2003-2004) Nicky&Nellystä ostaneilta, mitä teille kerrottiin tuotteiden virheistä ostohetkellä? Kyseessä siis edellisen talven mallistoa olleet Reimatec+talvihaalarit. joita myytiin syksyllä 2004 hintaan 84-80 e, mallista riippuen. Malleissa on vain polvissa ja pepussa Corduravahvikkeet.Ihmettelen edelleen, olimmeko ainoita, joille ei oston yhteydessä selvinnyt, että myytävät 84 e-maksavat haalarit voivat vuotaa vedet sisään koko Cordura-alueelta koska Corduran sively on puutteellinen. Itse kuulin tämän vian vasta syksyllä 2006, joten olen miettinyt oliko kuulossani vikaa vuonna 2004 vai miksi en tajunnut ostavani mahdollisesti täysin viallisia tuotteita? Meillä haalarit tosiaan vuotavat pahasti eikä Cordurakaan kestä normaalia kulutusta, enkä ollenkaan tajunnut ostaneeni vuotavaksi tiedettyjä haalareita, ennen kuin näin samankaltaisia haalareita merkittynä II-laaduksi tehtaalla ja luin sitten vielä jutusta täältä.

Haalareita myytiin ainakin syksyllä 2004, 50 % alehintaan ovh-hinnasta (166e) eli hinta oli 84 e. Hintalaput ja muut tuoteselosteet olivat normaalit, sellaiset kuin tec+:ssa on, mutta sisäsauman pesuohjelapusta on kulma leikattu. En osaa sanoa myytiinkö niitä myöhemminkin.

Kertokaa, jos vielä muistatte, mitä niiden ominaisuuksista silloin kerrottiin.Olisin hyvin kiitollinen, jos jaksatte vielä muistella vanhoja!Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat