Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä oli nämä kun tytär oli pieni, mutta ehdin myydä pois. Nyt koko tehdas on lopetettu. Haluaisin kuitenkmin pikkukakkoselle Knokinit, vm 03 tai 04. Netissä googlesta avautuu vain saksankielisiä sivuja, enkä saa selvää myydäänkö niitä vielä jossain? Ostaisin myös yksityiseltä jos löytäisin siistit. Käsitykseni mukaan mitään muuta vastaavaa tuotemerkkiä ei vaunukauppoihin ole tullut:(

Kommentit (4)

Eli kaikki materiaalit olivattiukimpien öko- tex standardien mukaiset, eristeet olivat lampaanvillaa ja kantokopan pohja kookosta. Olivat lämpimät ja mukavat vauvalle, kevyet työntää, heittoaisa, suojaava kuomu ja kantokopasta sai lämpimän lämpöpussin ratasvaiheessa. Kokonaisuudessaan kierrätettävyyttä oli ajateltu aivan loppuun saakka. Lisäksi vielä värit olivat minusta ihania: ei tätä pohjoismaista musta- harmaa- tummansininen linjaa.

Katsoitko jo ebaysta? Siis saksalaisesta ebay.de Siellä oli monet ja ihan uusiakin huudettavana. Sieltä sais, jos osaat käyttää ebayta tai jos joku tuttavasi osaa (minä en osaa :/).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat