Vierailija

Mulla on se vanha pääsykoekirja. Yliopiston sivuilla lukee, että ilmoitetaan viimeistään helmikuun loppuun mennessä se tämän vuoden kirja. Hukkaanko aikaani, jos luen nuo kappaleet tuosta parin viime vuoden pääsykoekirjasta?

Kommentit (7)

Eiköhän siitä kuitenkin ole hyötyä jos sen lukaset, aihealue luulisi olevan kuitenkin sen verran sama kuin uudessakin kirjassa. Saat vaan laajemman kuvan aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minulla myös aiempi koulutus sosiaalipuolelta, nyt kaupallisella alalla. Tarttis tehdä jotain, joten käynpä vilkaisemassa siellä sivustolla..Kiitos kun sain näin yllättäen ajattelemisen aihetta

(olen hakenut uutta alaa, työpaikkaa tai elämää ;)kakkonen

Joku syy varmaan sillä että Kehitysmaatutkimus ei ole ilmoittanut omaansa. Jos se ois vanha kirja niin ei kai sitä olisi kovin vaikea ilmoittaa samaan aikaan kuin muut.Mutta komppaan edellisiä, kyllä se vanhankin kirjan lukeminen varmasti avartaa näkemystäsi ja lisää tietoasi.

Kakkonen, käy katsomassa Helsingin yliopiston Valtiotieteellisen tiedekunnan sivuilla aiheesta enemmän.Mulla pohjalla lukion lisäksi sosiaalipuolen tutkinto ja opiskelen juuri nyt liiketaloutta. Kenties nämä kaikki voisi jotenkin sulauttaa yhteen. :)ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat