Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Nyt olen kiinnostunut että minkä hintaisia on pääkaupunkiseudun yksityiset ultrat, paljonko maksaa ja paljon kela korvaa? Oltais kiinnostuttu ottamaan selvää sukupuolesta. Oltais menossa ehkä rakenneultraan.

Kokemuksia?T.jejk rv 7+5

Kommentit (4)

Mennään nyt rv 24 Helsingissä Felicitakseen (Tapio Kurjelle) ja Kelakorvauksen jälkeen jää maksettavaksi n.140-150¿. Kelakortti kun on mukana niin korvauksen saa paikanpäällä. Aikaa operaatioon on varattu n.45min. eli aikas mukava aika! :) (meillä rakenneultra kesti hätäseen 10min)

(Esikoisen aikana käytiin Femedassa ja maksoi myös tuon n.150¿.)t:tiitiäinen, poika 2v ja Oiva rv 20+4

Aivan ja kyse oli siis 4d-ultrista, molemmilla kerroilla! :) Ja tuo Femeda käynti oli myöskin Brunolla. (sukupuoli selvisi ja rv oli tuolloin n.26 muistaakseni)t:tiitiäinen, poika 2v ja Oiva rv 20+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näissä ihan tavallisissa ultrissa käy yleensä siinä 100 euron pikkuisen molemmin puolin ja kyllä meillä esikoisen aikana näkyi niilläkin oikein hyvin sukupuoli. Riippuu vähän siitä, että mihin olet menossa kunnalliseen rakenneultraan, niin saattavat siellä joskus jopa mainita sukupuolen. Esim. meille mainittiin 7 vuotta sitten Naistenklinikallakin, mutta Naistenklinikka on nyt kiristänyt käytäntöään eikä ilmeisesti kerro. Jorvista saattavat taas mainita, jos näkyy selvästi. Itsestään selvää tietty on, että rakenneultraan kunnalliselle mennään katsomaan että onko rakenteellisesti jotain ongelmia ja kun sukupuolen katsomiseen saattaa huonolla tuurilla mennä puoli tuntia, niin eivät tietty voi siellä ruveta katsomaan sukupuolta vaan ihmisten toiveiden mukaan.Tuossa ylempänä mainittu on varmaan sitten 3D/4D ultra, johon minäkin varasin ajan, mutta kylläkin Brunolle Femedaan. Siellä myös jää omaa maksettavaa noin 150 euroa kelakorvauksen jälkeen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat