Vierailija

Mikä on nyt muotia?

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:


olen tyttöjen äiti, mutta tiedän, että kaikenlaiset hamo-paidat- esim. lego-bioniclet ja muut hahmot...
On asioita jotka ovat in muotimielessä ja niitä, jotka voivat olla in tarhassa ... Jos muotia kysytään, niin kyllä nyt on in mm. turkoosi, tummanruskea, poltettu oranssi alkaa olla jo ohi, samoin tumma, poltettu punainen on jo mennyttä aikaa. Kevättä kohti mentäessä in alkaa olla pastellivärit, myös pojilla hyvin vaaleat värit.En ole koskaan pukenut lapsilleni (kaksi alle kouluikäistä poikaa) yhtäkään naurettavaa kaupallista hahmopaitaa päälle enkä pue! Jos joskus joku anoppi tms. on erehtynyt jonkun ostamaan, olen lahjoittanut sen välittömästi eteenpäin. Suosittelen katsomaan esim. L&B:n vaatteita tai Benettonin mallistoa, niin saat takuuvarmasti in-väreissä sesongin vaatteita.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voisikin tarkentaa kysymystä:Mikä on in pikkupoikien mielestä / Mikä on in pikkupoikien muodissa?Itse en antaisi alle kouluikäisen päättää mitä kaupasta ostan. Kouluikäinen saa jo hiukan vaikuttaa, muttei silti määrää.

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


olen tyttöjen äiti, mutta tiedän, että kaikenlaiset hamo-paidat- esim. lego-bioniclet ja muut hahmot...
On asioita jotka ovat in muotimielessä ja niitä, jotka voivat olla in tarhassa ... Jos muotia kysytään, niin kyllä nyt on in mm. turkoosi, tummanruskea, poltettu oranssi alkaa olla jo ohi, samoin tumma, poltettu punainen on jo mennyttä aikaa. Kevättä kohti mentäessä in alkaa olla pastellivärit, myös pojilla hyvin vaaleat värit.En ole koskaan pukenut lapsilleni (kaksi alle kouluikäistä poikaa) yhtäkään naurettavaa kaupallista hahmopaitaa päälle enkä pue! Jos joskus joku anoppi tms. on erehtynyt jonkun ostamaan, olen lahjoittanut sen välittömästi eteenpäin. Suosittelen katsomaan esim. L&B:n vaatteita tai Benettonin mallistoa, niin saat takuuvarmasti in-väreissä sesongin vaatteita.


* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat