Seuraa 

Hei!Kyselisin, millä raskausviikoilla vauvan pitäisi jo olla kääntynyt pää alaspäin ja millä viikoilla suunnilleen yrittävät kääntää, jos vauva on väärinpäin? Miten kääntäminen tapahtuu?Kommentit (3)

Meidän vauva oli perätilassa pitkään, ja rv 37+1 tehtiin ulkokäännös. Suunnilleen noilla viikoilla yrittävät kääntää jos ei itsekseen käänny.Lääkäri käänsi vauvan vatsan päältä painamalla pyllyä ylös ja päätä alas " kuperkeikkaan" . Kätilö seurasi sikiön vointia koko ajan ultralla.

Minun kohdallani onnistui hyvin ja vauva kääntyi suht helposti. Vähänhän se sattui, mutta ei mahdottomasti. Vauva pysyi rt:ssa ja sain synnyttää alakautta.Viipero & poika 2kk+

Vauva yleensä on kääntynyt viikolle 36 mennessä, sen jälkeen sillä ei juurikaan ole tilaa enää kääntyä. Oma esikoiseni ei kääntynyt, ja minut laitettiin vasta viikolla 37 kääntöyritykseen, jota ei sitten voitu tehdä koska vauva oli jo liian alhaalla, tiukasti istuallaan. Yleensä käännökset tehdään siellä 36 viikolla ja kuulemma vaan ihan ulkokautta tartutaan vauvaan ja yritetään vääntää. En osaa tuosta sanoa, kun en tarvinnut kokea. Sektio oli sitten ainoa mahdollisuus ja siihen jouduttiin neljä päivää tuon tutkimuksen jälkeen. Että aika tipalle meni, pidä huoli että pääset ajoissa noihin tutkimuksiin! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat