Seuraa 

Tääl vk menny yliajalla ja SSS-kaavaa moneen kertaa yritetty!

Kipeäksi ittensä kyllä saa ja supisteleekin mut aina ne tyssää!Tämä on neljäs raskaus. 1. ja 2. meni 8pv yli ja heitä kyl tiuhaan tahtiin pihalle yritettiinkin saada mut 3. ei missään tapauksessa olosuhteiden pakosta olisi saanut tulla ennen aikojaan pois mut niin vaan vk etuajas syntyi (olla öllötin, tosin oli tietystä asiasta SUURI stressi päällä).

Nyt ollaan taas tätä 4. yritetty ulos jotta mieheni ehtisi pitää isyyslomaa (ei voi pitää ku tiettyyn päivään asti) mutta ku EI niin EI!Siis: ONKO JOLLAIN MM. SEKSI (yhdyntä) OIKEESTI TEHONNU SYNNÄRILLE ASTI???-äiskä 41+

Kommentit (9)

Ekan kanssa harrastettiin " perusteellista" (tyyliin edestä/takaa - kovaa/hiljaa jne) seksiä, kävin sitten pesulla ja kun tulin takaisin sänkyyn, vedet meni.Tokan kanssa alkoi raskaus kyllästyttää, joten ehdotin miehelle ekan kaltaista maratonia, jonka seurauksena lapsivesi alkoi parin tunnin kuluttua tihkua ja synnytys käynnistyi.Kolmannen kanssa ei seksiä, mutta kun kannoin nukkuvan 6-v pojan autosta n sadan metrin päästä omaan sänkyyn yläkertaan nukkumaan, niin supsitukset alkoivat tuosta voimanponnistuksesta n tunnin sisällä.Että joo, voihan olla että pelkkää sattumaa vain, tai sitten ei.

Mummolan väki haki lapset mummolaan yöksi pienien vinkkien kera :).

Täytyypä jatkaa samalla linjalla... Onhan täs huomiseen viel aikaa...

Ihan mukavaa rääkkiähän tämä on ;)...!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minäkin muistan kuulleeni, että määrästä se on kiinni - pitäisi sitä siemennestettä olla kuulemma 200 litraa jotta siinä olisi tarpeellinen määrä niitä " ainesosia" jotka tehoavat :) En tiedä, voi olla kaupunkilegenda tämä määrä...Tsemppiä ja nautinnollisia käynnistely-yrityksiä!SS

Esikoinen syntyi 42+6 ja silloinkin olin ollut käynnistyksen vuoksi sairaalassa jo 3 päivää, eli ei toiminut meidän SSS eikä myöskään sairaalan " myrkyt" meinannut toimia.

Siivosin pesuhuoneen ja saunan 3 kertaa, jynssäsin ja puunasin, saunoin, juoksi rappuja (7. krs) ylös ja alas, ja tietenkin sitä kolmatta S:ää tehtiin myös paljon ja ahkerasti. Mutta ei toiminut.Nyt tosin tiedän miksei, taisi jäädä se 200 litraa vähän vajaaksi :-)))Saunan jälkeen harrastettiin sitä kuuluisinta ässää, ja n.tunnin kuluttua siitä alkoivat säännölliset supistukset. Vauva syntyi 7 tunnin kuluttua =)

mutta meillä ei esikoista odottaessa ollut omaa saunaa, joten saunoin vain harvakseltaan.

Siivousta harjoitin kyllä päivittäin (imuroin) koirankarvojen vuoksi, mutta en usko silläkään olleen sen suurempaa merkitystä.

Tätä mukavinta ässää harjoitettiin melko ahkerasti viimeiset 2vk ennen LA:ta, ja sitten la-su välisenä yönä (sunnuntaina oli laskettu-a) harjoitimme kyseistä mukavuutta niin ilman mitään ennakkomerkkejä synnytyksestä kivuttomat supistukset alkoivat pari tuntia aktin jälkeen.

Synnärille näytille, josta neljän tunnin päästä tyttö oli maailmassa laskettuna päivänä ilman mitään ennakkosupisteluja, kipuja tai vedenmenoja.Ajattelin kokeilla tämänkin kanssa samoja ässiä, nyt saunomista vaan enempi kun sellainenkin löytyy ;) kunhan ei menisi ainakaan yliajalle!H 36+3

Oli vaan pakko tulla hihittelemään tolle siemennesteen määrälle; sitä saa kyllä vähän aikaa touhuta, että tuollaisen määrän saa aikaan :D :D :DTäytyisköhän ruveta siis hommiin... Nimimerkillä " laskettu aika tänään" ... :D

Just olin yliaikaiskontrollissa, jossa kätilö sanoi, että ainoa mistä oikeasti on apua on runsas seksi. Mitä enemmän siemennestettä-> kohdunsuu kypsyy. Että vaatii kuulemma aktiivista toimintaa :)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat