Vierailija


Oli hyvä kokemus :) Ihana paikka ja mukava henkilökunta. Hoito oli taivaallinen ja nyt olo on rentoutunut.Suosittelen siis!

Kommentit (13)

avattiin jotain 2 kk sitten. Luulivat kai että paikka kerää enemmän asiakkaita.Kurjaa vaan hlökunnalle, koska kaikki erotetutkin varmaan ollut sitä ennen töissä ja nyt työttömänä! Kuulema tuollaista tehdään enemmänkin että palkataan ja potkitaan pois, mutta musta yritysten pitäisi kantaa oma vastuunsa ihmisten elämästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuka nyt jonnekkin Vantaan pelloille rakennettuun kosmetiikkalaitokseen lähtisi.Kuolemaantuomittu ajatus. Ei tule toimimaan.Kosmetiikkaa saa helpommallakin ja hyvän, asiantuntevan palvelun kera.t. se, joka kyseli missä tämä Eve... sijaitsee

sain hieronnan ja jumppaohjeet ja lohdullisen diagnoosin, että tilanteeni / kuntoni on olosuhteisiin (vauva kainalossa kaiket yöt) nähden erinomainen.

teemme yhteistyötä heidän kanssaan ja noin kk sitten melkein puolet hlökunnasta erotettiin. Koeajalla joten potkittiin pois heti.Vihjastiin myös että pitäkää huoli että evestä saamme rahamme...Kävin siellä eräänä pe iltana ja siellä oli yhtä paljon hlökuntaa kuin asiakkaita eli n.5 kpl.


On kaiketiu yleistä, että jos selkä on päässyt pahaksi, se tuntuu pahenevan kunnon hieronnan jälkeen. Itse kävin hierojalla kuukausi vauvan syntymän jälkeen samasta syystä +, että sektion jälkeen meni aikaa, kunnes pääsin nukkumaan muissa asennoissa, kuin selälläni, joka aiheutti tuskaisat selkäkivut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat