Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän 2,5 tyttö oppi jo kertaalleen kuivaksi niin, että sisällä oltiin jo kokonaan ilman vaippaa, mutta jos ulos lähdettiin niin laitettiin vielä vaippa. Nyt on yht' äkkiä ruvennut tekemään lähes koko ajan pissat housuun, ei muista sanoa, että pissa tulee ennen kuin jo tulee. Mistähän tällainen takapakki mahtaa johtua? Onko tavallistakin? Olemme vain jatkaneet samaan malliin eli olleet sisällä edellen ilman vaippaa ja toivoneet, että menisi ohi. Onko tämä järkevää vai pitäisikö vaipat vielä ottaa takaisin?

Kommentit (2)

,meillä poika oppi kuivaksi 2-vuotiaana (nyt 3) ja tuollaisia takapakkeja tuli välillä,saattoi tulla viikon ajan joka päivä pissat housuun.Silloin muistutettiin useasti potalle menosta loppupäivänä,vaippoja ei toki menty enää ostamaan,eikä teidänkään kannata,noita vaiheita tuli muutaman kerran ja sitten loppuivat.Tuntui että poika vaan unohti tohinassaan sinne potalle menon kun muistuttamisella kyllä meni taas hienosti.

Vaipasta päästiin päivälle eroon elokuussa mut ongelmaksi tuli kakkaaminen, aian tuli hiukan housuun, en vaippaa silti laittanut ja marraskuusta lähtien kakkakin tullut pottaan mut meillä kuopus ei suostu laittamaan öisin vaippaa ja usein saan lakanat pestä mutta periksi en anna :-)

isoveli oli vaan 2v2kk täysyin kuiva joskus tosin silläkin vielä sattuu yöllä vahinkoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat