Vierailija

pyydän pitämään jo turpansa ummessa.On kuulemma saanut niin paljon positiivista tukea ja myötätuntoa...Täältä lähtisi nyt sitten ensimmäinen negatiivinen.Sievä nainen mutta miten kehtaa käyttäytyä noin?

Sivut

Kommentit (39)

toinen on hiljaa ja odottelee, että tyyntyy ja sitten sanoo jotain, mitä on pohtinut viikko tolkulla, joka näyttäisi hänen kannaltaan paremmalta ja toinen toimii spontaanisti, niin että ketäköhän tässä pitäisi uskoa? tai mitä sillä on väliä. kyllä pääministerin pitäisi kyetä vähän parempaan esitykseen joka tapauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" ole hiljaa susan kuronen" siellä missä niitä adresseja on pilvin pimein muitakin.. ei pysty muistaan osotetta:) allekirjoitin itsekin, on se vaan niin turha akka. ehkä eka oli sympatiat sen puolella, mutta kun se vaan jatkaa tota jauhamista niin ei jaksa enää. nyt on sympatiat vanhasen puolella, ymmärrän hyvin ettei jaksa tollasta kattella:D

Mutta tämän lehmän pitää vaan tuoda julki jokaikinen yksityiskohta poreammeista yms. Väitti jo aikoja sitten antaneensa viimeisen haastattelun, mutta yllätys yllätys: taas on pärstä lööpeissä, argh!


Susan on saanut tonneittain hate mailia, jopa tappouhkauksia.Vierailija:

Lainaus:


pyydän pitämään jo turpansa ummessa.On kuulemma saanut niin paljon positiivista tukea ja myötätuntoa...Täältä lähtisi nyt sitten ensimmäinen negatiivinen.
joka hemmetin juorulehdessä. kuronen taitaa olla vaan köyhä, että tarvii noi juttupalkkiot elättääkseen ittensä, kun ei saanutkaan ministerimiestä;D

Mutta arvostelukykyä ei äijäparalla ole. Ensin nettideittaillaan, esitellään deitti julkisuudessa, sitten tullaan katumapäälle ja erotaan ja niin tökeröllä tavalla, että sille hömpälle deitille tulee niin paha mieli, että se pitää jakaa koko kansan kanssa.Please Merja, ota Matti takaisin, niin ei tarvitsisi seurata tämmöisen uusintaa.

Monesko nyt sitten olitkaan?Miksi ihmeessä sinun pitää siitä verenpainetta nostaa, vaikka itse et hänenä samalla tavalla tekisikään?

[/quote]
Mä ajattelin että joku Nykäsen uusi tai jotain. Nythän tajusin että se Susanhan se oli.. että se jaksaa!Asuu Espoossa eli laita myös mun nimi korttiin.Ja toimistotöitä tekee, sillä ainakin oli viime kesänä hakenut kaverin töihin mutta onneksi se pomo ei ottanut sitä edes haastatteluun. Nyt olisi firman maine mennyt, sillä ihan varmasti sekin olisi jossain vaiheessa lööpeissä.

sanoi,että vanhanen jäykisti hänen äitinsäkin . tai jotain yhtä viisasta.

hullu akka kyllä on, sillä on pakko olla jotain psyykkisiä ongelmia.

Laitan kortin. Ihan nätin mutta vinkiksi vaan.....Niin taisi ollakkin, että gatering-yrittäjäksi siirtynyt.Ei kyllä tulisi mieleenkään tilata. Jokunen julkkis seurassa niin kuronen heti seiskaan soittamassa. Olisi varmaan kamera aina mukana.

Uskomatonta, että näin tyhmä voi ihminen olla.ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat