Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletko tyytyväinen ehkäisyysi ja oletko käyttänyt sitä pitkään ja miksi?Meille ei tahdo löytyä oikein sopivaa ehkäisyä joten kondomi on ollut käytössä kolme vuotta. Toivoisin että löytäisimme jonkun muun vaihtoehdon.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En halunnut käyttää hormoni-ehkäisyä ja miehelläni ei ollut ongelmaa käyttää kondomia. Koskaan ei ehkäisy pettänyt ja toimi meillä hyvin.Nyt vauva tulossa ja ihan on suunniteltu tapaus.t: rouva -74

Kondomi-ehkäisy jäi päälle imetysajan jälkeen, ei ole vielä tullut hankittua hormonaalista ehkäisyä. Suunnittelemme perheenlisäystä lähivuosina, ei varmaan ehditä vaihtaa välissä.

Pidempään käyttäessä ei meistä kummastakaan ole ollut mitenkään hankala käyttää kondomia. Joistakin on hankalaa, kun pitää " keskeyttää" siksi aikaa kun laittaa sen paikalleen, mutta ei me koeta sitä mitenkään keskeyttämiseksi. Ainakin mä olen aina keksinyt ihan yrittämättä vaikka mitä kivaa siksi muutamaksi sekunniksi, kun toinen kaivaa kortsua. Tai joskus se on kyllä venähtänyt paljon pidemmäksi ajaksi, kun se muu kiva onkin ollut liian kivaa ihan heti lopetettavaksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat