Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on suht pieni lastenhuone ja nyt on mietintä myssyn alla hommataanko kerrossänky vai ei...Kertokaa kokemuksia. Eniten tietysti pelottaa tippuuko esikoinen sieltä ylhäältä lattialle...muksut ovat iältään 5v. ja nuorempi 1.4 vuotta. Ja sänkynä ollaan ajateltu tuota unipuun kerrossänkyä. Onko se liian korkea? Ja onko matalempia kerrossänkyjä? (muuramellahan olisi mutta siinä ei ole tikapuiden kohdalla sitä " kulku aukkoa" ).

Kommentit (3)

jossa vielä nukkuu esikoinen yksinään, kun tuo pienempi on vasta vuoden. tässä vuoden sisällä muuttaa pienempikin kerrossänkyyn. esikoinen on siis 3,5vuotias. on kyllä tosi rauhallinen nukkuja ja on nukkunut asuntovaunun yläsängyssä jo vuoden. toi roope-riikka sänky on siitä hyvä et se on jatkettava, eli menee tosi pieneen tilaan ja siinä on korkeat turvalaidat.

meillä tytöt siirtyi siihen, kun ikää oli 1v4kk ja 4v4kk. Ja tykätty on. On jatkettava malli = pieneenkin tilaan, mutta täysimittaiset sängyt myös myöhemmäksi. TUkeva, ei kaadu, ei huoju, ei tutise. Matala kokonaiskorkeus = 160cm. Irtoraput=voi säilyttää päivän vaikka yläsängyssä ja pieni ei pääse kiipeämään (meill tavallinen kerrossänky mummolassa ja alle 2v. nuorempi kiipesi jo itse yläsänkyyn reippaasi) eikä tarvi siis sitä vahtia.

Saa kotiin toimitettuna suoraan tehtaalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime kesänä otettiin se käyttöön ja nyt siellä nukkuvat juuri 6v. täyttänyt esikoinen ja kuopus 1½v. Heti alussa tein isommalle selväksi, että tikkaat ovat kulkemista varten, eikä muualla roikuta. Kiipeäminen sänkyyn muualta kun olisi ollut se kova juttu! Laidat tuossa sängyssä on onneksi tosi korkeat eli vaikka olisi unissaan liikkuvaa sorttia, niin putoamaan ei pääse. Voin siis vain suositella!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat