Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olisi kiva haalari tiedossa ensi vuodeksi, koko vielä mietityttää. Tyttöni täyttää ensi syyskuussa 3-vee ja on nyt reilu 2-vuotiaana 88cm pitkä ja käyttää Remua 92cm... Eli olisikohan 98 vai 104cm ensi talveksi passeli?

Kommentit (6)

täyttävälle pitkähkölle pojalle 98:n, 104 näytti niin julmettoman isolta. Nyt ollut 92 babyReimatec sopiva ja isompien malli on muutenkin isompaa Remussakin, en usko että puolessa vuodessa noin paljoa kasvaa ja mun mielestä haalari pitää olla suht sopiva. Sit kevääksi ostetaan uusi jos ei enää mahdu.SannaSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päälle mahtuu vielä naapurista halvalla saatu Remu kokoa 92cm.Tyttö on nyt noin 95cm pitkä.Pieni ja hoikka siis ikäisekseen.Toinen käytössä oleva haalari on 98cm.Molemmat oikein sopivia vielä.;)

Remu haalarissa koko 98cm ja neuvolassa pituutta 94cm.Haalari näyttää ihan reilunkokoiselta.Neuvolakortista lunttasin, 2v. neuvolassa pituutta ollut 86cm.

Meillä elokuussa täytti tyttö 3v ja neuvolakortista lunttasin että oli saman kokoinen 2 vuotiaana kun sinun tyttösi.

Me ostettiin remu nyt, eka kokeiltiin 104 mutta se oli hieman liian reilu, 98 oli parempi ja uskon vakaasti että se menee myös ens alkutalven.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat