Vierailija

Kävin siis hampilääkäris, yks paikattiin (ylhäältä takaa hampaiden välistä) ja puudutettiin , suu julmetun kipeä 2 pv;ää,´no katos kummajaista, tuli mustelma poskeen, joten ei ihme et koski..Empä oo ennen moista kuullu, onko ihan ok?

puudutuspiikkikö sen teki, en sen kummemin käsittelyssä kipua tuntenut, vasta ku puudutus lakkas =(Kommentit (8)

Varsinkin kun takahampaita paikataan ja suu pitää olla niin auki ettei kukaan sitä niin auki edes saa, niin vähemmästäkin tulee runnotuksi/ runnottua...

ei se välttämättä puudutuspiikistä johdu. itselläni nukutushammashoidon jälkeen oli koko toinen puoli naamasta musta ja turvonnut, kun olisi pahemminkin hakattu. Vaikka ei siis puudutteita laitettukkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puudutuspiikki on osunut verisuoneen. Mulla oli sama juttu ja kyselin hammaslääkäriltä siitä. Se mustelma oli siinä tosi kauan. Kyllä hävetti olla ihmisten ilmoilla, ei mustelmavoidekaan auttanut.Se kelta-vihreä-vaihekin kestää ja kestää... ;)

milloin minulla on ollut patti huulessa tai muuten etuhampaat menneet " läpi" huulesta kun hammaslääkärissä on käynyt, mutta kärsin mielummin näist sivuoireista kuin hammassärystä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat