Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moi,onko kokemuksia matkasyöttötuoleista? Millaisen kannattaa hankkia 9-10 -kiloiselle?Tietääkö kukaan, mistä on saatavilla tuoliin sidottavia syöttötuoleja?Reissupahapari

Kommentit (3)

Emmalla on hyvä pöytään kiinnitettävä malli, itse ostin sellaisen Lastentarvikkeesta. Meillä on ollut jo pitkään ainoana syöttötuolina. Meillä oli myös Sack´n´Seat, myin sen juuri pois kun poika istuu reissussa jo tavallisessakin tuolissa. Sack´n´Seat on ihan kätevä, mutta se ei käy kuin suoraselkäisiin tuoleihin.

tuolien painoraja on useimmissa malleissa n. 15 kg, eivätkä sovi kaikkiin pöytiin. Tuoliin " sidottava" malli on kätevän näköinen, itse harkitsen sen ostoa tytölleni. Katso Pikkukengurun nettisivuilta tai googleta SACK' N SEAT.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pöytään kiinnitettäviä syöttötuoleja ei taida olla kun kahta eri mallia, kiinnityskahvat ovat hieman erilaiset. Tuollaiset tuolit eivät kuitenkaan käy kaikenmallisiin pöytiin. Painoraja on 15kg.www.ainu.fi sivulta löytyy baby björnin tuoliin kiinnitettävä " syöttis" mutta en ole koskaan missään nähnyt myytävän sellaisia, mutta luulisi että ainakin tilaamalla saa kun tuolla sivuilla on esillä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat