Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli jos saisin lapsen heti kun opinnot päättyvät, niin paljonko saisin kuussa äitiysrahaa/vanhempain rahaa/kodinhoidontuke? (Sori jos termeissä jotain väärin, en ole perehtynyt vielä asiaan...;)

Vaikuttaako miehen tulot?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tutun omistamassa liikkeessä... Ehkä noin 100e/kk jos jakaa tasan koko vuodella summan, viime vuonna olin leiriohjaajana kesällä, josta sain päivärahaa ~20e/päivä, yhteensä kuuden viikon ajan. Muita tuloja ei ole.

Entä jos on töissä, josta saa vain 600e/kk (osa-aikainen työ, mutta tukisi opintojani ja pääsisin siihen 99% varmuudella töihin...) nostaako se tuota rahaa?

Onko äitiysraha siis aina joku tietty % osuus tuloista...? Jos, paljonko?KIITOKSIA!:)ap

että kertoisi mitä eroa noilla on...?

Saako äitiysrahaa pikkuvauva aikana, ja vanhempain rahaa sitten myöhemmin...? Mihin asti noita tukia saa...?ap

Hyvä juttu jos jo puoli vuotta töissä nostaa tukea... Jos sitä tekisi vaikka jotain " ei oman alan töitä" koulun jälkeen, niin saisi parempaan äitiysrahaa, olettaen että vauva saisi alkunsa suht nopeasti... Näistä asioista kun ei koskaan tiedä ennen kun koittaa...;)ap

Sitten alkaa vanhempainvapaa, joka kestää siihen asti kun lapsi on 9kk. (vanhempainvapaalle voi jäädä äiti/isä). Raha on sinun kohdalla sama kuin äitiysraha. Sitten alkaa hoitovapaa = kotihoidontuki.se 3 taas :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat