Vierailija

jotka kehtaatte maksattaa puhelinlaskunne ym. laskuja OMILLA vanhemmillanne...säälin teitä..Kasvakaa aikuisiksi ja kantakaa vastuunne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. ostamalla lapselle talvihaalareita tai muita isompia välttämättömiä hankintoja)...Taustaa: olen yksinhuoltaja, lapseni isä ei osallistu menoihin mitenkään, asumme pk-seudulla (kallista!) ja opiskelen täyspäiväisesti (ei siis oikein mahdollisuutta käydä töissä)Totta munassa olen onnellinen ja kiitollinen, että vanhempani osallistuvat! Pärjättäisiin varmaan muutenkin, mutta ei ihan näin kivasti. En koskaan ole pyytänyt mitään vanhemmiltani, ja usein jopa yrittänyt kieltäytyä heidän tuestaan. Heillä kuitenkin on paitsi todellakin varaa tähän myös oma aito halu auttaa. Mitä teen väärin ja miksi tämä tekee minusta vastuuttoman vanhemman?Monet varakkaat vanhemmat antavat ennakkoperintöä, toiset osallistuvat lahjoilla ja lahjoituksilla. Tämä kaikki jäisi kuitenkin perintönä joskus (mikäli elämä etenee luonnonjärjestyksen mukaan). Mikä tässä ärsyttää? Mikä on väärin?

Silti rahat riittävät kodin sisustukseen ja kalliisiin vaatteisiin mut vanhemmat maksaa omasta pienestä pussistaan...Tiedän et vanhemmilla ei siihen varaa oikeesti olisi mut kun kerran ovat aloittaneet niin hankala lopettaa....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat