Vierailija

Töissä ja koulussa pukeudun siististi ja trendikkäästi... Mutta kotona.. AIna kulahtaneet lökäpöksyt jalkaan ja joku rento paita tai sit pyjama..Joo ei oo varmaan miehestä kovin seksikästä, mutta en jaksais pitää tiukkoja rintsikoita ja samanlaisia pikkutoppeja ja jumppahousuja JOKA PVÄ KOTONA kuin esim bb-sari piti..

Kommentit (15)

Kun meen ulos roskikselle tai laatikolle tai tupakalle, vedän pyjamahousut tai legginsit jalkaan. Viikonloppuisin lähden usein verskat päällä kauppaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja veluuri huppari. Mullakin Juicy Couture verkat... Tai sitten trikoopaita ja hame ja sukkahousut, sekin kiva ja mukava. Tai nätti mekko ja legginsit alla. En kyllä pikkuhousuissa hyppelehtisi koko päivää. Teillä ei sitten vieraita käy...?

Sellaiset trendikkäät ja kivat päällä. Miks pitää pukeutua kotona kun jätesäkki vaikka rennommat vaatteet onkin

p.s Mulla ei ole yhtään liehuvaa teepaitaa (kaikki muodottomat menee auttamattomasti roskiin!) Eikä lököverkkareitakkan...

Voi kuule kulta pieni lapsonen!

on vähän eri asia kulkea virttyneessä teepaidassa kuin laadukkaassa Asicsin paidassa ja lököverkkareita kun en käytä niin missäköhän se yhtäläisyys mielestäsi on?

Sanomasi perusteella kaikki esim. fitness- urheilijat ovat toooosi junttia rönttövaateporukkaa... ei muuta kuin terveMENOA seuraan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat