Vierailija

on kitissy koko illan vähän välii ja välillä kurkku suoranakin... ei huoli tuttii ei tissiä... ei rauhoitu edes vaunuihin joita yritin keinuttaa... annoin sitten huutaa sitä suoraa huutoa n. 30 s ja nostin sitten syliin imetystyynyn päälle ja puristin vähän maitoa nännin päähän ja tyrkkäsin suuhun ja sitten se kelpasinkin ja ahmi itsensä nyt tainnoksiin... ihme juttu ei yleensä enää moneen viikkoon oo tolleen huutanut... eikä yleensä tissille nukahda.. mikähään sillä oli...

Kommentit (9)

ja kaikki mönjät tuli kokeiltuu... mut täl kuopuksella on ollu noita ilmavaivoja jonkin verran ja cuplatoni eikä disflatyl oo niihin auttanut... päin vastoin... mut nyt ku tyttö on jo 2,5kk ni ne ilmavaivat on jo vähän helpottanut... nyt on kyl ruvennut älyttöömästi kuolaamaan... ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo poika koko vauvaikänsä, että mikään ei usein auttanut ja homma vaan jatkui kuusta toiseen. Vieläkin 1 v ja 4 kk se osaa karjua milloin mistäkin, vaikka onneksi on yleensä ihan mahtava hymysuu. Koeta jaksaa ja jaksat sinä. Tuttua on tuo, että nyt ei sitten voi liikahtaakaan. On tullut kanneltua tunteja, nukutettua iltakaudet, pideltyä kättä päällä loputtomiin uskaltamatta hievahtaakaan ja ties mitä. hohhoijaa. Ja isosisko oli yksi herran enkeli, aina kuin ohjekirjasta: söi, nukkui, kakkasi, pissasi ja hymyili :)Voimia - ja johan tuo teillä helpottikin, mitä nyt unta ei vissiin vielä tullut silmään :) Jospa pian!

jos on nälissään eikä suostu alkaa imemään niin yleensä sitä, ne on inhottavia. Yleensä joka lapselle niihin löytyy joku kikka, millä sitten suostuu alkaa syömään.


Aika useinhan sinun vauvasi kakkaa kuitenkin! Esikoiseni teki kakat n. 2 kk ikäisenä vain kerran 10-12 päivässä. Ja vatsanväänteet olivat sen mukaiset.Jos vatsa menee kovalle, osta apteekista mallasuutetta.


Kun lyöt tissin suuhun, vauva saa pahanolontunteen helpotettua imemällä, mutta kipeään mahaan lisää maitoa -> kierre kasvaa. Koeta röyhtäyttää erityisen hyvin ja usein ja anna maitohappobakteereja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat