Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lopetitko jossain vaiheessa?

Vai poltitko kokoajan?

Kuinka paljon poltit?

Oliko tupakoinnista vauvallesi mielestäsi haittaa?

Kommentit (14)

että meillä lopetti myös mies polttamisen heti kun kuulimme että vauva on tulossa, vaikeaa se oli molemmille, mutta loppujen lopuksi helppoa...

Oli tuolloin huono omatunto, mutta en pystynyt lopettamaankaan. Aski meni päivässä, onneksi ei ollut lapselle mitään haittaa. Pienikokoinen oli syntyessään, 2720g. Melko terve on ollut, korvat on kyllä putkitettu ja flunssaa sairastaa usein mutta eivät välttämättä ole tupakointiini liittyviä juttuja.Ärsyttävää kun ei-tupakoivat syyllistää tupakoivia äitejä, ei teillä ole hajuakaan miten vaikeaa se lopettaminen oikeasti on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopetitko jossain vaiheessa? no tänävuonna ei oo palanu vielä yhtään a toivottavasti pystyn olemaan loppuun asti ilman, 3kk la

Vai poltitko kokoajan? sillon ku polttelin en joka päivä, jos se nyt asiaa lieventää..

Oliko tupakoinnista vauvallesi mielestäsi haittaa? sydämeni itkeeeeee..sitäpä ku ei tiiä.. toivottavasti ei, mutta kauhukuvana se että sieltä raukka yskien tulee maailmaan. paha äiti. :/


Lopetin heti kun plussasin. Mutta unissani polttelen edelleen, oikein posket lommolla. Unissani kehitän myös näitä päteviä tekosyitä: mitä se nyt yks kessu mitään haittaa. Yleensä sitten herään kesken unien morkkikseen.

Vierailija:

Lainaus:
Ärsyttävää kun ei-tupakoivat syyllistää tupakoivia äitejä, ei teillä ole hajuakaan miten vaikeaa se lopettaminen oikeasti on!


Mutta mieluummin kärsin helvetintuskat kuin antaisin lapseni kärsiä...

Nimittäin se vauvahan vasta vieroitusoireita saakin kun syntyy eikä enää saakaan sitä nikotiini- ja häkäannostaan...

Myös koulu on sujunut loistavasti, ei mitään oppimisvaikeuksia, millä täällä aina pelotellaan. Tosin poltin noin 7kpl/päivä. Normaalisti menee aski päivässä.

joten te, jotaka ette polttaneet, olkaa hiljaa. Kyllä jokainen tietää riskit ja ei muuten yhtään auta jos muut tulevat jeesustelemaan sillä, että ITSE lopetti heti.

Minä valitettavasti poltin, melkein askin päivässä. Eikä se kuulu kenellekkään, tiesin seuraukset yms, mutta en vain pystynyt (siinä asiassa ei ole tahtoa)

Terve tyttö syntyi 50cm ja 3250g, ei siis näkyvää haittaa ollut, eikä kyllä ole sairastellutkaan..

olen tämän asian tiimoilta koskaan kuullut;jos " joku" , sanotaan nyt viddu vaikka jumala" ;) ilmaantuisi synnytyslaitokselle, ja katsoisi päivän ikäistä lastasi ja sanoisi; " Jos poltat vielä yhdenkin tupakan, lapsesi kärsii ja kuolee" niin kuka EI voisi olla polttamatta? Jos siis TIETÄISI että lapselle kävisi pahasti jos yhdenkin röökin vielä polttaa...Siinä unohtuisi nikotiinin tuskat ja taatusti jokainen olisi polttamatta...? Miksi tämä asia ei toimi, kun lapsi on kohdussa? Miksi pitää jatkaa röökin vetämistä, ja luottaa hyvään TUURIIN???!Totta on, että kaikki lapset eivät kärsi siitä, että äiti vetää röökiä, mutta miten joku voi ottaa sen riskin, että oma lapsi ei kuulu niiden onnellisten joukkoon...? Ajelevatko nämä äidit autolla moottoritiellä 100km/h lapsi ilman vöitä ja turvaistuinta, luottaen hyvään tuuriinsa...?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat