Vierailija

Lapsi tapaamissop. mukaan isällään joka toinen vkonloppu jne. mitäpä tehdä nyt kun lapsi(5v) ei halua isälleen ei kerro syytä sanoo vain haluavansa olla kotona isälle on turha yrittää puhua.

Kommentit (11)

että lapsi tulee. Mulla niiiiiiiiin paljon kokemusta... tässä vinkit- kysy lapselta mitä yleensä tekevät

- kerro lapselle, että hän on tärkeä isälleen

- kun tulet isoksi, varsinkin huomaat kuinka kivaa että isä on lähellä

- myös lapsi voi ehdottaa isälle tekemistä, esim. uinti tms.Kysy isältä

- mitä he tekevät

- muistaako mainita kunka tärkeää tämä tapaaminen on hänelle

- tuntuuko hänestä, että lapsi viihtyy. Joskus pienet lapset kertovat näitä satuja, ettei äidillä olisi paha mieli poissaollessaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja syytä sitten aloin penkomaan.

Isän uuteen perheeseen oli just syntynyt vauva, joten ajattelin asian liittyvän siihen.

Homman nimi oli, että paha mieli tuli siitä ettei neiti saanut nukkua isänsä vieressä kuten uusi pikkusisarensa, vaan joutui kokonaan eri huoneeseen nukkumaan. sanoin tästä, ja hän pääsi taas samaan huoneeseen. ongelmat loppui siltä erää siihen. Koki vaan tulleensa hyljätyksi ja eriarvoiseksi, enkä yhtään ihmettele. ei se syy välttämättä ole kovin kummoinen, kuten tässäkään ei ollut ison mittakaavan juttu.

Sanoa nyt lapselle jotain tuollaista! Miten sinulle voi tulla edes tuollainen mieleen?!? Ja että lähivanhemmalle ei tarvisi kertoa miten hoito on mennyt ja mistä lapsen pelot johtuvat??? Niin, pääasia että isä saa toteuttaa itseään, ei äidillä ja lapsella mitään oikeuksia tarvi olla...Ei mieleesi tullut kertaakaan, että lapsella voi olla jokin syy, jonka takia ei tahdo isän luokse??? Ehkä isä käyttää henkistä/fyysistä väkivaltaa, ei hoida lasta, puhuu pahaa äidistä, ei ole lapsen kanssa tai vaikka käyttää lasta hyväkseen!Vierailija:

Lainaus:


Kerro että äiti voi saada sakkoja tai joutua vankilaan, jos lapsi ei suostu tapaamaan isäänsä.Ei isällä ole mitään velvollisuutta keskustella tapaamisista sinun kanssasi, ei sinulle kuulu mitä he tekevät isän tapaamisviikonloppujen aikana.

Uuden sisaruksen syntyminen on iso kriisi kenelle tahansa lapselle, saatika sellaiselle, joka joutuu elämään erossa isästään. Kun sitten viimein olisi aika tankata isän huomiota, siellä onkin vauva!AP, asetupa lapsesi asemaan. Eikö olekin niin, että hän pohjimmiltaan haluaa ja tarvitsee enemmän aikaa isänsä kanssa eikä vähemmän? Hänen reaktionsa on tyyppiä happamat pihlajanmarjat: koska isi kerran hylkäsi minut, minä hylkään isin enkä enää ikinä halua nähdä häntä.Älä siis missään tapauksessa suostu lopettamaan tapaamisia, vaikka lapsi näyttää niin haluavan. Hän tarvitsee tämän kokemuksen, jonka keskellä hän on. Auta häntä ilmaisemaan ja käsittelemään mustasukkaisuuden, pettymyksen ja ikävän tunteitaan. NÄin hän oppii, että pettymys kuuluu elämään ja sen kanssa pystyy elämään. KOeta myös järjestää enemmän tapaamisia isän kanssa.

lapsi ei esim. saa itkeä siellä, ellei satu fyysysesti jonnekin. äidin ikävöinti on kiellettyä. arvatkaa millä fiiliksillä lapseni sinne vien, kun tiedän että tyttö on siellä vailla henkistä turvaa ?

Silti se tietenkin on väärin sekä lapsen että isän kannalta.Lapsen kanssa kannattaa tietysti jutella asiasta ja kysyä esim. mitä pitäisi tapahtua, että voisit mennä isän luo. Lasta ei saa kuitenkaan jättää päättämään niin isoa asiaa kuin suhteen katkeamista toiseen vanhempaan - ei hän ymmärrä, mitä se merkitsee hänen identiteettinsä kehittymisen kannalta. Lasta pitää kannustaa tapaamisiin. Jos isän luoina on oikeasti jotakin pielessän niin ei sekään tarkoita tapaamisten lopettamista vaan esim. lyhyempiä tapaamisia.Asiasta toiseen

Jos ydinperheessä vanhempi lapsi nukkuu jo toisessa huonessa ja vauvan syntyessä hän pääsee manguttuaan takaisin vanhempien makuuhuoneeseen niin onko se muka oikein? Mutta uusperheessä se sitten onkin oikein? Kyllä lapsen turvallisuudentunteen voi hoitaa muullakin tavalla kuin ottamalla samaan huoneeseen nukkumaan.

Kerro että äiti voi saada sakkoja tai joutua vankilaan, jos lapsi ei suostu tapaamaan isäänsä.Ei isällä ole mitään velvollisuutta keskustella tapaamisista sinun kanssasi, ei sinulle kuulu mitä he tekevät isän tapaamisviikonloppujen aikana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat