Seuraa 

Käyttöohjeessa sanotaan että korvikejauhe sekoitetaan keitettyyn, jäähdytettyyn veteen - pitääkö vesi keittää juuri ennen syöttöä, vai voiko esim. aamulla keittää enempi vettä useammalle syötölle? Niin että jäähdytettyä vettä on jo valmiina, jos nälkä vaikka tulee vauvalle yllättäen?Lähinnä mietin tätä sen takia, että olemme lähdössä matkalle, emmekä ole koko ajan vedenkeittimen ääressä. Ajattelin pakata hoitolaukkuun tuttipulloja, joissa on valmiiksi keitettyä vettä. Tuleeko veteen bakteereja jos se on useamman tunnin pullossa ennen kuin siihen sekoitetaan jauhe?Kiitos jos joku viitsii vastata tähän ehkä hölmöön pohdiskeluun... :)Karssuli

Kommentit (3)

Meillä lapsi yli 6kk kun ryhdyttiin käyttämään Almironia, joten suoraan kylmään hanaveteen sekoitus. En edes lämmittänyt, ja hyvin kelpasi.Reissussa voit ostaa pullotettua vettä ja sekoittaa siihen. Lämpötilakin on sopivaa- huoneenlämpöistä. Pidä huoli, ettet anna vettä pitkään auki olleesta pullosta. Ainakin meillä toimi, mutta en tiedä jos vauva alle 6kk.Keittäminen ja jäähdyttäminenkin toimii kuten ed. viesteissä on kerrottu.

Näin meilläkin aluksi toimittiin. Nykyisin kyllä otan kotona vain suoraan kylmän hanaveden ja lämmitän mikrossa. Ja eikös ohjeessakin sanota, että hanaveteen voi siirtyä lapsen aloittaessa lisäruoat (4kk)? Meillä vaan vähän otettiin varaslähtö... Näitä vauvoja kun on 2, ja siitä mennään, missä aita on matalin. Ei ongelmia.Automatkalle kaadan juuri kiehuneen veden pulloihin. On yleensä juuri viilentynyt sopivasti syötölle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan hyvin keittää vettä valmiiksi. Huolehdi vaan pullojen ja korkkien puhtaudesta.Itse keitän vedenkeittimellisen aamulla ja otan siitä sitten koko päivän. Samoin kuljetan reissulla keitettyä vettä pullossa ja sopivan määrän jauhetta minigrip-pussissa. Ei tarvi kuljettaa koko jauhepakkausta mukana.Meillä tämä toiminut hyvin 6 kk:n iästä lähtien eikä ole tullut mitään vatsavaivoja.Toki jos vauvasi on nuorempi, eli ei saa kiinteitä vielä, kannattaa olla erityisen tarkka hygieniasta. Ota esim. Savett-pyyhkeitä hoitolaukkuun ja pyyhi niillä kädet aina ennen syöttöä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat