Vierailija

Tuli yllättäen rahaa eilen. Mies lähti kapakkaan, minulla laskettu aika maaliskuun alussa. Olisiko järkevää lyhentää ylisuurta asuntolainaa vai miehen ajatus on hankkia parempi auto? Onneksi raha tuli minulle, tulee pankkitilille aikanaan, eikä miehelle, se kun ostaa joskus mitään sanomatta esim. auton.Vai saisiko tuolla jo paremman miehen...?

Kommentit (8)

johonkin rahastoon. Katso vaihtoehtoja esim. Seligsonin sivuilta. Isojen pankkien rahastot ovat kalliita ja niistä useimpia kannattaa välttää.

Jos kaikki on yhteistä, sijoita omaan autoon, ukko huidelkoon romuillaan miten lystää. Älä lyhennä asuntolainaa, omakotitalot kun eron hetkellä pakkaavat jäädä miehelle, kerrostalo-osakkeet naiselle. Parasta olisi pistää säästöön, anna ukolle vaikka tuo 76¿, jos lupaa jättää kapakkakäynnit vaikka yhteen kertaan kuukaudessa. Kun lapsi on tulossa, tarvitset todella rinnalla pysyvää miestä, kapakassa vielä notkuvasta lapsenaivoisesta ei ole kuin huolta, harmia ja vaivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avaa oma säästötili ja pidä pahan päivän varalla, kokemuksesta tiedän et miehet voi muuttua viel sioimmaksi kun lapsi syntyy, eipähän ainakaan ole rahasta kiinni jos haluat erota.

Turvaa lapsesi ja oma elämänne.

voin luvata että niitä tulee lastenkanssa milloin pesämuna on hyvä olla olemassa.Eli enostaisi varmaan mitään vaan antaisin olla jollain tilillä kasvamassa korkoa ja hätäväarana.

Harmittaa kun ei ole vararahastoa ja joskus ollaan tiukoilla.Minä tekisin niin että ostaisin jonkun haluamani jutun, nyt televisonhankinta on ajankohtainen. Pientä ylellisyyttä kaikille, matka, kotiin uutta ilmettä, sohva, verhot. Kannettava tietokone olis hyvä juttu.Teille on tulossa vauva niin vauvatarvikkeisiin ainakin uppoaa jokunen euro, vaunut. sänky yms.

Lasten kanssa tulee yllättäviä menoja, sairaalareissua yms. joten vararahstoa tarvitaan.Ei kannata hätiköidä ja panna haisemaan koko summaa. Kymppitonnin eri tilille jos ei ole mitään suurempaa hankittavaa. Ukolles osta jotain mitä tiedät tarvitsevan/haluavan, kuitenkin toivoisit että muistais sinua jos se raha olisi hänelle osunut. Teille on tulossa perheenlisäystä niin outo ajatus on tuo miehen vaihto, lisäksi siihen ei tarvita rahaa ellei ole gigolon palveluita hakemassa.

kun oli kertynyt pikkuhiljaa säästötilille, eikä muutakaan järkevää

rahalle keksitty. Ja kyllä kannatti, laina-aika putosi useamman vuoden

ja kuukausierä tietty kans.Mut tietenkin tilanteen mukaan; älä anna rahojen polttaa näppejäsi, eli älä tee mitään hätiköityä, vaan mieti rauhassa järkevin käyttökohde.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat