Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Me kuljemme julkisilla, joten rattaita tarvimme aika paljon. Lapsi on 112 cm pitkä ja painaa jo 19 kg sisävaatteissa. Ikää on kuitenkin alle 4 v.Missä rattaissa olisi painoraja yli 20 kg? Brion Ponyt meillä on, mutta en tykkää niistä. Onko muita?

Kommentit (5)

Ei ainakaan Scooter...

Meillä 3v tyttö joka 105cm/15kg ja Scooter jäänyt pois. Jos jalkatuki menisi alemmaksi mitä se menee, kävisivät pidemmällekin. Kun jalkatuki jää melko ylös, ei lapsen jalat taivu paikoilleen. Jos selkänojan laittaa ihan alas, silloin voi lapsi itse liukua paikoilleen. Pois tulo on taas sama homma, eli selkänoja alas.Pony on meillä vielä käytössä ja Scooter varastossa, vaikka sen ostin " viimeiseksi" rattaaksi.

ja -kokoisella ovat olleet Maclarenin Volot (perussattarit). Niissäkin painoraja 15kg, mutta hienosti ovat meillä kestäneet jo yli vuoden. Kuvia löytyy Vaunu-Aitan sivuilta, hintaa n. 100e. Voin suositella! Tosin sohjossa niillä ei pääse mihinkään :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoista lykin pidemmillä matkoilla vielä 4-vuotiaanakin. Mutta tyttö tosin kyllä painoi vielä silloin alle 15 kiloo...Suosittelen että kävelet lapsen kanssa lastentarvikeliikkeen ovesta sisään ja istutat eri rattaisiin.. eiköhän sitten ne hyvä löydy!! =)

Meillä ollut kans vaikeuksia löytää sopivia rattaita meidän pitkälle pojalle. Ollaankin oltu tosi tyytyväisiä meidän Simo Bertini kuomurattaisiimme. Niissä meidän 3-vuotias on satunnaisesti ottanut uniakin ;o)

Nyt ollaan vaan laittamassa noita myyntiin, mutta piti tulla kertomaan että noissa on ollut kyllä pitkänkin pojan hyvä istua :)Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat