Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jättää liikuntatuntien uimahalliosuudet väliin, jos sattuu menkat sille päivälle?

Kommentit (24)

Ei ne tuosta vaan osaa survaista jotain kuppia tai tamponia sisuksiin ja mennä reteenä uimaan. Hyvä jos siteen kanssa osaavat pelata. Vähän ymmärrystä kehiin kuutonen!

Vierailija:

Lainaus:


Monet tytöt harrastavat liikuntaa ihan kuukautisten aikaankin, joten on outoa, että koulussa siitä saa vapautuksen.t. 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eriasia on sitten kun ovat sen kokoisia että haluavat kokeilla niins iitä vaan mutta ei kaikki edes tykkää mistään kupeista tai tamppooneista.siis ite olen joutunut " pakkotilanteessa" laittamaan tamppoonin ja niin epämielyttävä on etten kyllä ihan heti laita toisaalta vaikka laitaisin minkätahansa super ++++++++++++++ tamppoonin saisin kuminkin laittaa vielä siteen , kun ei ne saakelin tupot edes pidä mitään vuotoja.

Vierailija:

Lainaus:


Ei ne tuosta vaan osaa survaista jotain kuppia tai tamponia sisuksiin ja mennä reteenä uimaan. Hyvä jos siteen kanssa osaavat pelata. Vähän ymmärrystä kehiin kuutonen!
Taidat pitää nykytyttöjä melkoisen avuttomina, kun et usko heidän selviävän kuukautissuojien kanssa. Monet tytöt harrastavat liikuntaa ihan kuukautisten aikaankin, joten on outoa, että koulussa siitä saa vapautuksen.t. 6


ä. Ihme kommunisti-touhua, luullaan, että voidaan valtion kouluissa pakottaa mihin halutaan.Kuukautiskivut ovat myös hyvin yksilöllinen juttu. Joillain liikunta auttaa kipuihin, toiset ovat niin kipeitä, että eivät pääse sängystä ylös.Mikä siinä on niin kamalaa myöntää, että naisen keho on erilainen kuin miehen, ja että myös muut asiat kuin sairaudet, voivat aiheuttaa toimintakyvyttömyyttä ja kipua? Ymmärrystä peliin, muka-aikuiset ihmiset...

Tuntuvat niin inhottavan kuivilta, että on aina jäänyt työntöyritys puolitiehen. Imevät liikaa kosteutta itseensä. Hyi! Käytän siteitä.

Mulla ei ainakaan heti 11 vuotiaana onnistunut tamppoonin käyttö, ja olen onnellinen, ettei ollut kukaan pakottamassa sitä käyttämäänkään, sen verran hankalia ja tuskaisia olivat ekat kerrat kun aloin muistaakseni 15-vuotiaana käyttämään. Sitäpaitsi pienimmät tamppoonit toisinaan vuotivat, mutta isompi olisi ollut liian ikävän tuntuinen.

Ihme kiukuttelua ja oikeudella uhkaamista. Olen ollut melkein 20 vuotta opettajana useammalla koululla. Missään koulussa ei ole koskaan ollut ongelmia uinnin kanssa. Kuukautisten aikana ei ole tarvinnut uida, vaan on voinnut mennä esim. kuntosalille, lenkille jne. Sitä paitsi opet yrittävät mahdollisuuksien mukaan ripotella uintivuorot kuukauden eri aikoihin niin, että jokaisella on mahdollisuus joskus uida. Uintitaito on todella tärkeä taito. Sillä voi pelastaa oman/ lapsensa hengen vaaratilanteessa.

teini-ikäisiä tyttöjä tamponin käyttöön!Lisäksi tampponien kanssa pelailu uimahallissa on todella hankalaa, kun wc-tilat nyt ovat mitä ovat ja varsinkin jos on runsaat menkat.Itsekään en käy menkkojen aikana uimassa, vaikka tamponia käytänkin.Vai että ihan oikeuteen meinasit haastaa. Juuri tuollaisten idioottien takia, jotka suureen ääneen mesoavat joka välissä opettajan oikeuteen haastamisella, Suomen kouluista kaikki vähänkään kynnelle kykenevät pätevät opettajat hakeutuvat muihin hommiin. Kuka tuollaisia avohoitopotilaita jaksaa kuunnella vuodesta toiseen. Taidat 19 olla juuri sellainen häirikkövanhempi, joka soittaa opettajalle viikonloppuna ja iltaisin joka ikisestä asiasta mikä mieleen tulee.

En muista että olisi koskaan osunut uinti menkkojen aikaan. En varmasti olisi uskaltanut mitään tamponia tunkea,saati kertoa opelle että teen muuta. Oli se vaan niin nolo asia silloin että hyvä kun uskalsi kotona pyytää siteitä ostamaan...saati sitten jollekin opelle sanoa ja ajatella,että muut tietää kun ei menekään uimaan.

Meillä riitti kun sanoi opettajalle että on menkat. Piti sitten tehdä muuta uinnin aikana. Joku vaatii lappua kotoa, mutta harvempi varmaan pakottaa uimaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat