Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsella löytyi sellaisia nyt toistamiseen. Tästä viisastunena emme aio enää mennä minnekään tuttavaperheisiin, joissa siivouksen taso ja käsihygienia ei ole lähellekään sitä mitä pitäisi. myöskään meille ei enää tulla kun vessan kautta kynsiharjaan tutustuen. jos joku loukkaantuu, siitä vaan. Turhauttaa oma työ käsienpesusta ja hillittömästä siivouksesta, kun esim. tarhan muissa perheissä ei samaa oteta vakavissaan. Tartunta kiertää aina takaisin myös pölyn mukana petivaatteista päiväunilla. arvaa kiehuuko tarhan täti jo . . . yksi perhe vaan ei suostu uskomaan että omalla kullaannupulla voisi matoja olla, eikä siis suostu antamaan kuuria hälle. Kutina kuulema johtuu jostain muusta syystä. Meidän penskat vaihtaa hoitopaikkaa. En jaksa enää. Olen ihan riittävän siivousintoinen pöpökammoni kanssa jo muutenkin, niin tämä tuntuu jo raskaalta.

Kommentit (8)

Taitaa tuo huutelija olla se äiti jonka lapsella on niitä hiivatin matoja ja ämmä torjuu koko jutun. Sama riesa voi tulla täiden kanssa kun osa vanhemmista ei hoida lapsiltaan täitä pois.Vastaavassa tilanteessa olisin yhtä raivona kuin sinä vaikken pöpökammoinen olekaan.

Jäätte vaan kaikki kotiin, kunnes lapsi on valmis maailmaan (kai se on 18-vuotiaana jo pakko päästää pois kotoa?).

Onhan netti ja puhelin, pidätte niillä yhteyttä ulkomaailmaan. Eipä tule pöpöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häätöhoito on tosiaan turhaa, jos kaikki tartunnan saaneet ei sitä toteuta. Tekee muiden työn täysin turhaksi. tarhassa 2-4 vuotiaat levittää sitä todella helposti takaisin toisiinsa !!

Mutta jos se jonkun mielestä on kivaa, niin raapimaan vaan. . . Kyse on nyt siitä, että homma turhauttaa ihan tosissaan. Hirveästi on ihmisillä tietämättömyyttä asiasta, niin kummakos tuo on kun ongelmaa ei saada poistettua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat