Vierailija

Kommentit (13)

reilu parikymppisenä, yhden kanssa seurustelin, yksi luuli että seurustelemme ja yhteen olin itse rakastunut.nyt " aikuisena" kimppajutuissa kahden miehen ja yhden naisen kanssa.samoissa leikeissä kahden miehen kanssa yhtaikaa...n37

Toisaalta en ole rakastellut elämässäni kuin kahden miehen kanssa - aviomieheni ja " rakastajani" . Saman vuorokauden aikana olen kyllä usein rakastellut neljäkin kertaa - kerran mieheni ja kolmesti rakastajan kanssa. Tai pitäisi ehkä sanoa, että minua on pantu, sillä yksikin kerta tyydyttää minut aivan täydellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerran on tullut paneskeltua kolmen eri naisen kanssa vuorokauden sisään. Ensin seksiä tyttöystävän kanssa aamusta, sitten ruotsinristeilylle missä pikapano alkuillasta ja sitten vielä yöllä erään rouvan kanssa hyttiin jatkoille.Kahden kanssa seksiä saman vuorokauden aikana on kanssa joitakin kertoja. Paras oli parikesää sitten kun lähdin erään rouvan mukaan jatkoille ja hänellä oli ystävä mukana yökerhossa joka otti myös miehen mukaan. Ensin seksiä rouvan kanssa ja sitten aamusta mentiin saunaan missä alkoi himot hyrräämään ja yllättäen parit vaihtuivat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat