Seuraa 

Kuuri + tipat aloitettiin torstaina ja edelleen korva vuotaa. Onko kellään tietoa kuinka pian pitäisi vuodon loppua ? Entä saako / voiko viedä hoitoon, kun putkesta tulee tuota märköäeritettä? Kuumetta ei ole!

Kommentit (2)

Meillä oli samanlaista vuosi sitten. Vaikka oli putket, lääkekuurilla ja tipoilla, niin korvat vuosi. vuoto tukki putken, joten tipat eivät läpäisseet putkea ja päässeet perille. Käytimme lapsen kolmena päivänä peräkkäin korvalääkärillä imettämässä korvat tyhjäksi, vasta sitten korvat alkoivat parantua. Imeminen ei satu lapseen ollenkaan ja meidän tapauksessa se oli ainoa keino paranemiseen. Vuotoja tapahtui muutamia kertoja putkituksen jälkenkin, joten putket eivät aina heti auta, kun tulehdus on niin paha. En veisi todellakaan lasta hoitoon, jos korvat vuotavat. Paras on kun soitat heti maanantaiaamuna korvaläääkärille ja kysyt neuvoa. Saat todennäköisesti vastaanottoajan.

meillä putkikorva taas vuotaa..

Vanhastaan on jäljellä tippoja, täytyykö lääkärissä välttämättä käydä. Meillä on kova flunssa päällä joten luulen, että tulehdus johtuu siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat