Vierailija

lapsensa unta niin lapsi nukkuisi paremmin/pitemmin?????

Sehän on juuri päinvastoin.

Kommentit (17)

Ja kuitenkaan seuraavana aamuna ei nuku sen pidempään.

Eli käytännössä siitä seuraa vain se että ollaan koko perhe poikki.Kun lapsi nukkuu pitkät yöunet (11-12h) niin jaksaa koko päivän ja rauhoittuu illalla nukkumaan 19-20.

Hyvät päiväunet takasivat myös hyvät yöunet. Jos taas päiväunet jäi vähiin niin meni yökin ketuilleen. Kumma juttu mutta näin on :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päiväkodissa, ja yökaudet sitten kukuttiin kotona nukkumisen kanssa. 3-vuotias saattoi nukahtaa vasta puolen yön jälkeen, ilman päiväunia n. klo 20:30.Mutta kai sitten pk:n henkilökunta pääsi helpommalla kun kaikki alle 6-vuotiaat pistettiin pariksi tunniksi unille... Eräänlaista elämänlaadun parannusta sekin ;)

Kun lopetimme päiväunet, lapsi (n.2½v) nukahti illalla oikein hyvin ja heräsi aamulla aiemmin. Eli PAREMMAT yöunet kun päiväunet jätettiin pois.Eli monet vanhemmat eivät anna lapsen nukkua esim päiväunia (ainakaan pikiä sellaisia), koska luulevat että nukkuu sitten yön paremmin. Asia on juuri päinvastoin: lapsen, joka tarvitsee ne päikkärit, tulisi saada nukkua ne niin pitkään kuin nukuttaa! Rauhalliset ja kunnolliset päiväunet takaavat levollisemmat yöunet.Tästä oli juttua Vauvassakin joku aika sitten.

lapsi 2.9v. nukkuu 12 tunnin yöunet. eikä nuku päikkäreitä. tarhassa nukkuu päikkärit ja ylläri hei lapsihan nukahtaa vasta 22.00- 23.00.

ei todellakaan ole hyvä jos lapsi nukahtaa vasta 23.00. pienen lapsen ei kuulu valvoa niin pitkään. yöunille rauhoitutaan silti jo 21.00. tasasemmin ja paremmin menee viikonloput, kun lapsi nukkuu kunnon yöunet. lapset ovat yksilöitä. esikoinen nukahtaa hyvin, vaikka nukkuukin päikkärit tarhassa ja ikää on 5v.

lapsi saatiin yöunille vasta puolenyön jälkeen, pahimmillaan 1.30. Ja vuorokaudessa meni 3 tuntia nukuttamiseen, kun neiti ei halunnut päikkäreille ja oli illalla taas liian pirteä menemään ihmisten aikaan nukkumaan. Nyt nukkuu 12-13 h yöunia ja päivällä pärjää aika hyvin ilman unia. Lähiaikoina aion taas kokeilla jonkin aikaa päikkäreitä, sillä olisihan ne hyvät vielä noin pienelle lapselle. Mutta jos meno on vieläkin yhtä kamalaa, ei päikkäreistä taida tulla yhtään mitään ennen päiväkotia.

Kyse siis pienestä lapsesta, joka kyllä itse nukahtaa päikkäreille, mutta vanhemmat herättää lapsen jottei tämä nukkuisi ' liian pitkään' .olinkohan 4...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat