Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokemuksia parhaista vitamiinitipoista?Vatsavaivoja on kovasti kaksiviikkoisellamme ja pitäisi aloittaa tipat. Oletteko huomanneet mitkä olisivat vatsaystävällisiä?

Kommentit (13)


Molemmat lapset syöneet Deetippoja ilman mitään ongelmaa. Tippoja säilytetään huoneenlämmössä, joten helppo ottaa matkallekin mukaan. Myös mausta lapset tykkää, oikein suu ammollaan odottavat vitamiiniannoksiaan:)

sitruska ja lapset 6,5kk/2v8kk

ovat vesipohjaisia ja aiheuttavat sen vuoksi harvemmin vatsanväänteitä. Neuvolasta annettiin (käsittääkseni soijapohjaisia) Devitol-tippoja, jotka eivät meidän poitsulle sopineet. Jekovit-tippojen huono puoli on niiden kamala maku, mutta vauvat onneksi tottuvat kaikkeen nopeasti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Annoimme ensin viikon verran Reladrops- tippoja ( maitohappobakteeria ) ennenkuin aloitimme d- vitamiinin. Tämä siksi, että maha vahvistuisi ennen tippojen aloitusta. En tiedä oliko siinä mitään taikaa, mutta ei meillä ole ollut kyllä mielestäni ongelmia tuon d- vitamiinin suhteen. Aluksi käytimme Jekovit- tippoja ja nyt käytämme Devitolia. Kummassakaan ei mitään vikaa. Tosin Jekovit saattaa ( ainakin aikuisen suuhun ) maistua pahemmalta, mutta vauva on kyllä molemmat tipat ottanut hyvin.

Noita Reladrops- tippoja saa apteekista ja se pieni pullo maksaa n.20 e.

Me aloitimme siis d- vitamiinin , kun vauva oli kolme viikkoa vanha ja siitä asti tunnollisesti olemme antaneet. :)

Neuvolasta me saatiin Jekovitia joka aiheutti hirveet päivän kestävät huudot. Aloitin yhdellä tipalla ja lisäsin pikkuhiljaa. Huudot paheni ja oli ihan hirveet kun annoin 5 tippaa :( Apteekista sanoivat, että Deetipat ovat erittäin vatsaystävällisiä, niitä pitää vaan antaa paljon enemmän. Mutta meillä aivan maiskutetaan Deetipoista, on niin hyviä. Jekovitista irvisteli hirveesti.

Itse kyselin aikoinani samaa, ja monet tuntuivat suosittelevan. Meillä nyt puoli vuotta noita annettu, eikä mitään vatsanväänteitä tullut.

sisältävät d3:sta, joka imeytyy paremmin kuin d2:nen, jota on jekovitissa ja devitolissa. Dee-tippoja annetaan 20 tippaa ja tippojen annon voi antaa hitaasti yksi tippa kerrallaan katsoen, mitä vauvan maha kestää.


Herkempivatsaiselle esikoiselle ei sopinut Jekovit eivätkä Devitol edes maitohappobakteerien (Gefilus Plus) kanssa. Sen sijaan DEETIPAT sopivat. Isompana ei enää ollut väliä mitä annettiin.Toiselle lapselle aloitettiin samanaikaisesti Jekovit ja Relatipat (neuvolan supsitus) ja tuli kauheat vaysanväänteet. Molemmat jätettiin hetkeksi pois ja sitten kokeiltiin pelkkää Jekovitia->ei mitään ongelmia. Relatipat ovat öljypohjaisia ja saattavat nekin ärsyttää vatsaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat