Vierailija

Eli kokemusta jo melkoisesti mutta aina miehillä on se tavallinen kompakti kikkeli silmävaralta siinä 14-20 cm,m joskus jopa alle. Samannäköisiä keskipaksuja kaikki, jotain 12-15 cm ympärystä. Mistä löytää niitä isokullisia miehiä joita netin pornosivut ovat täynnä? Pitääkö itse mennä alan leffoihin että saisi isoa +20-30 cm kalua???

Netissä katsoo pimppa märkänä isoja mustia ja muitakin isoja mulkkuja, mutta ei sellaisia peniksiä ole vastaan tosielämässä tullut, vaikka sentään satakunta miestä on tsekattu.

Sivut

Kommentit (29)

ja kohtuupaksua jo isona. Ex-miehellä oli pieni, hyvä jos yli 10cm ja ei sen jälkeisellä miesystävällä ollut sen kummoisempi. Ihan hyvät orgasmit olen saanut yhdynnässä näilläkin ja kolme lasta synnyttänyt ja nopsasti ovat lauenneet (vähän liiankin) että ei varmaan aivan toivottaman levähtänyt itse ole. Mutta nyt sinkkuna ollessa kyllä sitä hieman toivoo, että sillä seuraavalla seksikumppanilla olis edes sellainen 15cm ja hieman halua tyydyttää mutkin sillä eikä vaan itseään...

Siis miäkin olen nainen,ja juu olen nainut miehen kanssa jolla oli25cm muna,ja voin sanoa että siinä oli nautinto kaukana.Siis se teki niin kipeää että hyi hitto,ja sitte ku sitä naintia pystyi jatkamaan sen 10 min ja sitte oli pakko lopettaa ku niin sattu,sitte tuliki aina verta ja paikat oli hellänä.

Nykyisellä miehelläni on 18.19cm muna,ja siitä mä nautin täysillä....ei satu yhtään,mutta hyvää tekee,ja seksiä voi harrastaa pidempään ku 10min.

En sit tiedä et onko mulla niin pieni pillu,että riittää tommonen muna....mut tuntuu vaan et jos haluaa 25-35cm pitkää,niin on kyl aika pohjaton kaivo,tai sitten tykkää kivusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Halusit siis tietää mistä isoja munia löytää. Aviomieheni löysin baarista, joten sieltäpä niitä isoja munia löytyy. :) Kokoa siis n. 26 cm ja PAKSU!"Ja aivan varma, Ron Jeremy ja John Holems jää toiseksi ja miehesi elää taviksena täällä, ei vakuuta ;)

Mahtaa rouvalla olla IIISO tavara jos ei stantardikikkeli riitä sitä täyttämään! Suosittelen lähintä hevostallia tai Vermon raveja... :D

www.seksitreffit.fisiellä voi ihan helposti vain ohittaa nuo kitisevät standardit ja prinssinnnakit haliutessaan, ja jättää ne itkemään löysistä pilluista kun sehän on täysin sallittua.kyllä sillä koolla vaan on paljonkin väliä jos saa valita ;)

mutta en mä ainakaan kaipaakaan kuin max. 20cm pitkää munaa, mulla ainakin tulee aika äkkiä pohja vastaan lyhyemmälläkin.

mutta on sitten asia eriksen taas se että muna saisi mielellään olla kyllä kunnolla paksu, se vasta tuntuu hyvältä kun siihenon lämmennyt.

eli ei mitään pitkiä wienernakkeja, kiitos, vaan kunnon paksua kalua...aaah!

Halusit siis tietää mistä isoja munia löytää. Aviomieheni löysin baarista, joten sieltäpä niitä isoja munia löytyy. :) Kokoa siis n. 26 cm ja PAKSU!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat