Seuraa 

Kertokaapa kokemuksianne Dubaista, etenkin hotelli Desert Rosesta, jotka siellä ovat olleet. Mitä Dubaissa kannatta esimerkiksi shoppailla, millainen hintataso siellä on (esimerkkejä!). Mikä ranta on hyvä, mikä ravintola jne. Haluaisin ihan vinkkejä kun olen matkustamassa sinne aikuisporukalla. Ei sitten mitään orja tai prostituutio juttuja kuten jossain ketjussa oli! :) kiitos!

Kommentit (2)

Me olimme Grand Hyatt -hotellissa eikä tuosta sinun hotellistasi ole mitän kokemusta mutta huonoja hotelleja siellä ei taida oikein ollakaan.Jostain kumman syystä me viihdyttiin aika paljon hotellilla jossa oli aivan mahtava allasalue mutta kävimme myös shoppailemassa. Deira City Centre oli hyvä paikka ja varsinkin Mall of Emirates oli aivan uskomaton paikka. Kaikenkaikkiaan ostoskeskukset siellä ovat valtavan kokoisia ja mitä sieltä ei löydy sitä ei todellakaan tarvitse. Putiikkeja löytyy joka makuun ja myös joka kukkarolle. Paljon on todella kallista mutta halpaakin löytää. Esim C&A on oma suosikkini jonka liike taisi olla just tuossa Mall of Emiratessa jossa muuten on se kuuluisa sisällä oleva laskettelurinnekin. Kannattaa käydä siellä lasin takana katsomassa, varsin eksoottinen näky kun ulkona on 30 astetta lämmintä ja siellä lasketellaan toppapuivuissa. Wafi Center oli meidän hotellia lähin ostoskeskun eikä pieni sekään. Itse ostin lastenvaatteita aika paljon ja itselleni kenkiä varsin halvalla.Kulta souk oli ilman muuta näkemisen arvoinen ja kun hinnat ovat siellä painon mukaan niin halutessaa siellä tekee varsin edullisia ostoksia.

Oltiin pari vuotta sitten tuossa hotellissa, ja tykkäsin siitä. Meillä oli huoneisto, jossa oli erillinen makuuhuone. Oli siisti ja tilava, ja hyvin varusteltu.Pidin hotellin sijainnista. Sieltä pääsi hotellin bussilla hyvin rannalle ja kävelemällä kaikkialle. Melkein vieressä kadunkulmassa oli tosi hyvä ravintola, josta haimme alakerrasta monesti mukaan hummusta ja muita herkkuja. Ja takapihalla on tosi hyvä ja iso supermarketti, josta sai monenmoisia herkkuja lounaaksi. Siellä uskaltaa hyvin syödä ihan missä vaan, vaikka katukojuista (suosittelen lämpimästi, nam!). Kaduilla uskaltaa hyvin kävellä myös pimeällä, käykää ihmeessä vastarannalla kultasoukissa ja ostoskeskuksissa.

Melkein vastapäätä olevassa hotellissa on kiva irkkupubi, jos tekee mieli hyvää olutta (kun muualta ei oikein saa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat