Vierailija

Eli herää PIRTEÄNÄ, joka aamu klo 6.30-7. Saadaan hädin tuskin nukahtamaan päikkäreille puolenpäivän jälkeen. Nukkuu n. 45 minsaa.. Iltaisin nukahtaa 21-22. Unentarve vähentynyt yhtäkkiä todella paljon... Ei kuitenkaan herää " kesken" tai ole väsynyt niinkuin vauvana, kun kärsi mahakivuista... Poika on päiväkodissa, jossa hänen kyllä sitten varmaan odotetaan nukkuvan. On vaan kohta jäämässä kotiin, kun perheeseen syntyy vauva.

Kommentit (8)

kokeilin, että miten päivä onnistuu ilman päikkäreitä. valitettavasti kävi kuitenkin lähes aina niin, että lapsi nukahti itsekseen alkuillasta päikkäreille, liian aikaisin yöunille.

siispä: parempi taistella toinen päikkäreille, että jaksaa valvoa yöunille asti.

Jos nukahtaisi suht helposti päiväunille, niin antaisin nukkua ne edelleen. Jossain vaiheessa alkaa varmaan nukkua pitempiä päikkäreitä uudelleen. Ja sitte kun vauva tulee, niin esikoisen päikkärit on hyvä lepohetki sinulle.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se 45 min on kultaakin kalliimpi sulle , kun vauva syntynyt. Itsellä lapset 2,5 v ja 4 kk. Kun isompi nukkuu lyhyetkin unet ja vaikka vauva valvoisikin, voi itse edes hetken huilata. Joskus 15 min. unet tekee väsyneenä terää. Yöllä joudun heräilemään kuitenkin.

Itselläni puoli vuotta vanhempi ja hän nukkui välillä todella huonosti päikkäreitä, mutta nyt taas 2h unia. Eli se voi olla vain tilapäinen kausi.

nukahtaa kyllä suhteellisen helposti päikkäreille mutta meillä rytmi on se että vaikka päiväkodissa päikkärit on n. 12-> niin viikonloppuisin tyttö menee 13 aikoihin unille. Just tuossa nukahti, meni ehkä alle 5 minuuttia. 12 aikoihin jos yrittää viikonloppuna nukuttaa niin ei puhettakaan että saisi nukkumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat