Vierailija

2-vuotias tyttäremme sai tuon kyseisen rokotuksen 10 päivää sitten ja nyt pe-la yönä tuli kuumetta (38,3 astetta). Ajattelin tietysti heti, että se tuli rokotuksesta, kun aamulla kuumetta ei enää ollut. Verta tuli kyllä silloin aamuyöllä nenästä, mutta se on normaalia tytöllämme, kun on kuuma.

Eilen päivällä ei siis ollut mitään, mutta illalla alkoi taas kuume nousta ja nousi yöllä tosi korkeaksi (39,7 astetta!), tyttö tärisi, eikä meinannut pysyä tolpillaan. Annoin pikaiseen Panadol-suppoja. Aamuyöstä hän oksensi.

Nyt olo on hänellä parempi, katsoo tuolla Tomi Traktoria. :) On kyllä edelleen vähän kuumetta, mitannut en vielä ole.

Onko tämä ihan normaalia mpr:n jälkeen ja kuinka kauan tämä voi kestää?

Kommentit (4)

Käy ihmeessä lukemassa veeveevee piste rokotusinfo piste fi niin saat lisätietoa tästä rokotteesta. Tästä rokotteesta ja sen sivuoireista kohistaan paljon maailmalla ja tiedän monia jotka eivät ole vain tätä rokotetta lapsilleen antanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(olimme käyneet lääkärissä) enkä huomannut mainita MPR:stä, ja saimme sen heti päälle, niin korvatulehdus puhkesi kunnolla. Lääkäri sitten sanoi, että MPR:ää ei pitäisi ottaa jos nuha alla, sillä se tod. näk. pahentaa jo olemassaolevia oireita. Tämä oli kyllä edellisen rokotusohjelman aikana ja poika nyt 6v.Vieläkö sitä MPR:ää annetaan, kuopus joka 1v, on saanut uuden ohjleman mukaisia rokotteita, ja kokonaisuutena niistä ollut vähemmän jälkioireita kuin kahdella ekalla lapsella jotka siis " vanhassa" ohjelmassa.Voisiko työlläsi olla oksennustauti? Lähisuvun 6 lasta sairastaneet varsin eri tavoin, joku oksentanut kerran ja toinen useaan otteeseen, yhdellä kuumetta ja toisella ei kuumetta mutta lihassärkyä. Kikilla ollut se norovirus, jota sairastaa 12-48h

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat