Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme lähdössä Portugaliin neljäkuisen vauvelimme kanssa. Vähän arveluttaa matkustaminen, kun on meidän ensimmäinen lapsi. Miten sujuu reissu pienen kanssa....

Kommentit (3)

ja ei ollut mitään kummempia ongelmia kun oltiin reissussa vauvan ollessa kolme sekä nelikuinen.Portugali on eurooppaakin eikä itsellä siellä ainakaan ole tullut mitään turistiripulia eli pitäisi olla suht hygieeninen paikka varmaan.En olisi siis liian huolissani. Lennolla ei korvissa meidän vauvalla tuntunut, oli vaan pikkasen hermostunut nousussa. Muuten nukkui kivasti...Tosi pienet matkarattaat on kätevät jos olisi menossa esim. Lissaboniin eli kaupunkilomalle....meidän perhe oli ensimmäisellä lomalla kun esikoinen oli 2,5kk. Muistatte vain olla suunnittelematta yhtään mitään etukäteen, varaudutte

yllättäviin tilanteisiin ja lähdette matkaan rennolla asenteella. Ei se vauvan kanssa reissaaminen sen kummempaa ole, hoitohuoneiden ja sopivien imetyspaikkojen löytäminen voi tuoda hieman lisähaastetta.

Itse koin helpottavaksi sen, että olimme koko viikon kaverin asunnossa eli esim. pakolliset ruokailut ulkona eivät tuottaneet lisästressiä vaan pystyi kokkailemaan " kotona" sekä illalliset että aampalat.Hyvää matkaa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Olimme viikon kaupunkilomalla kun tyttäremme oli 5kk:n ikäinen. Kaikki meni mainiosti, lennot mennen tullen vauva nukkui sylissä ja paikan päällä pääasiassa nukkui rattaissaan ja me vanhemmat saimme katsella nähtävyyksiä ja istuskellä katukahviloissa:) Suunniteltiin reitit ja aikataulut niin, että tytön ruoka-aikoina (oli rintamaidolla vielä) olimme jonkun puiston tms. kohdalla ja puiston penkillä sitten hoidettiin ruokailut ym, huoltotoimenpiteet. Muutaman sosepurkin otin kotoota mukaan, koska olimme juuri aloittaneet kiinteiden maistelun.Kyllä pientenkin lasten kanssa matkustelu onnistuu kunhan muistaa suunnitella kaiken ensisijaisesti lapsen ehdoilla ja lapsen aikataulun mukaan, näin välttyy ainakin muutamalta harmaalta hiukselta;) ja lomasta tulee oikeasti rentouttava. Minuuttiaikataulut voi jättää suosiolla kotiin.Mukavaa matkaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat