Seuraa 

Hei,Meidän 1v7 kk poika on antanut pestä hampaita kohtalaisen hyvin ihan pienestä pitäen, mutta erityisesti ylähampaat ovat siitä huolimatta likaiset. Ienrajassa näkyy selvästi kellertävää tummentumaa, jota ei saada millään pois. Poika ei erityisen aktiivisesti anna ylähampaisiin koskea, joten siitä tämä ongelma johtuu. Hän pitää huulensa niin tiukkana, ettei ylähampaiden yläpuolia saada oikein pestyä.Hampaat pestään 2 kertaa päivässä pienen hammastahnan kera perinteisellä hammasharjalla, ei sähköisellä.Itselleni hampaiden siisteys ja puhtaus on aina ollut tärkeä asia, enkä tahtoisi, että pojan hampaat kellertävät.Mitä tässä tilanteessa tulisi tehdä? Pelkään, että kohta hampaat alkavat reikiintyä, eikä sekään olisi kovin kiva juttu noin pienellä. Eikä ulkonäöllisestikään näytä hyvältä.t. KirsikkaXKommentit (2)

Purkkaa, pastilleja? Niiden avulla voi ainakin helpottaa tuota hammashoitoa - ei itse harjausongelmaa, mutta tietää ainakin että hampaat saa niistä hyvää ja tarpeellista lisäsuojaa. Tuon ikäisen kanssa kun on helposti noita harjausongelmia vielä.

Lisäksi 2v.hammaslääkärikäynti (suuhygienisti usein isoilla paikkakunnilla) lähenee mukavasti: siellä voisi kysellä tästä asiasta ja mm. siitä, onko se tummentuma oikeasti likaa tai liasta johtuvaa, vai vain hammaslaadusta kiinni. Voi nimittäin hyvinkin olla muuta kuin likaa. Tuon ikäisellä kun vielä pitäisi riittää mainitsemasi hammaspesut + hyvät ruokailuvälit, ei napostelua, karkkia liiemmin jne.

Meidän neidillä oli (ei keltaista vaan) tummaa " töhnää" ylähampaissa. Hammashoitaja sanoi, että tummentumat johtuvat jostain bakteerista ja lähtevät ajan kuluessa pois. Näin kävi.Annivanni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat