Vierailija

Kommentit (8)

Meiilä 6-vuotias, 3-vuotias ja vauva. Tämä vauva on oleellisesti viihtyvämpää sorttia kuin vanhemmat lapset. Syyksi mä löydän vain sen, että vauvalla niin paljon aktiviteettia, kun seuraa isompien touhuja. Vauva ei edes pahemmin sylissä viihdy, kun on niin kiire isompien perään. Vauva ja sen hoito on isommille tosi tärkeää ja tekevät sitä mielellään.

He ovat halunneet olla vauvan kanssa ihan itsestään. Toisaalta täytyy välillä varoakin, koska otteet saattoivat olla liiankin kovat.Mutta täytyy tunnustaa, että emme lähteneet vanhimman kanssa viihdelinjalle. Kotityöt oli tehtävä ja joskus vauva sai olla leikkikehässä sen takia. Emme juosseet jokaista vauvan itkua katsomaan. Leikkikehä kyllä oli joko olohuoneessa tai keittiössä, joten suhteellisen lähellä hän aina oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmi että isoveljeä ei innosta pikkusiskon tunkeileva seura lainkaan ja hän puolustaa välillä rankalla kädellä omia " oikeuksiaan" .

Eli perheeseen syntyy vauva ja esikoinen on kolmevuotias. Muistan miten pientä piti " viihdytttää" ... tietty ihan normaaliaskareetkin riitti siihen eli toisella piti olla katseltavaa ja kuunneltavaa tietyssä iässä tai muuten oli tylsää ja byääh.. Onko kokemusta siitä, että isomman sisaruksen seuraaminen leikeissä ja puuhissa on vauvasta viihdyttävää? Höh.. aika huonosti muotoiltu kysymys, en ehkä osaa muotoilla sitä järkevästi...ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat