Vierailija

Kommentit (11)

Ekaluokkalainen ei enää nukahda päivälevolla, mutta on ip-kerhossakin puolisen tuntia lepäämässä omissa oloissaan (sovittu ohjaajien kanssa). Kotona viikonloppuna tai lomilla hän lepäilee tai lukee omassa huoneessa 1-2 tuntia.

3,5-vuotias nukkuu päivittäin pari tuntia. Tästä pidetään kiinni niin pitkään kuin mahdollista. Päiväkodissa hän menee ensimmäisenä sänkyyn ja herää viimeisenä.Meillä on vilkkaat muksut, ja tämä päiväunityyli on yksi keino rauhoittaa päivää ja tukea sisäisen rauhan löytämistä:)Syöttötuoliasioita en enää muistakaan, sitä on niin kauan.bigmama

nukkuu päiväunet ja istuu syöttötuolissa :-)Voisikos jokunen ystävällinen henkilö vastata, tarvitsen tietoa koska mietiskelen sänky- ja syöttötuolihankintoja kuopukselle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Voisikos jokunen ystävällinen henkilö vastata, tarvitsen tietoa koska mietiskelen sänky- ja syöttötuolihankintoja kuopukselle!
Syöttötuolista ei ole vieläkään luovuttu ;) Meillä kun on Tripp Trapp. Mutta se syöttötuolikaari otettiin siitä pois varmaan joskus vähän alle 2v. eli sen jälkeen se on ollut tavallinen tuoli.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat