Vierailija

Eihän tuolla myräkässä näe puolta metriä eteensä.. Kuinkas te muut lenkkeilijät teette vastaavassa tapauksessa? Lähdettekö vaan sokkona sekaan?

Kommentit (8)

täällä kun on loskaa/vettä 7pv viikossa. Jalkavamman takia saan lenkkeillä vain lenkkareilla, kumisaappailla en kärsi kävellä. Mutta lenkkarit kastuu lottimäräksi jo ekalla rappusella, jalat palelee ja seuraa järjetön särky...

Mää lähden just lenkille.Kengissä on irrotettavat piikit jos pelkää liukkautta.. Omani ostin jostain urheiluliikkeestä jota en raaski tässä mainostaa! :DHanki hyvät kuteet joilla kiva liikkua -ajattele toi vaan lisävastuksena!!

Pyöräilijät on suurimmalta osalta pois tieltä mikä on VAAN positiivista..Sekaan vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me juoksijat olemmekin saaneet nauttia mahtavista keleistä harrastaa lajiamme.Talvella tulee valita sellaiset juoksutossut, joissa on mahdollisimman pitävät pohjat. Suosittelen myös, että olisi erikseen talvilenkkarit, jotka on nastoitettu. Erityisen hyvät ne ovat lumikelillä.Mitä kylmempi keli, sitä parempi pito. Jos pakkasta on yli 10 astetta, jääkin pitää kuin asfaltti. Vaarallisinta on tällainen nollakeli, jolloin liukastumisen riski on suurin. Silloin kannattaa miettiä, onko lenkki riskin arvoinen vai harrastaako jotain sisätiloissa.

Kävin just tänään urheiluliikkeessä ja ostan sellaiset, kuhan saavat tilattua mun kokoa. 90 euroa kyllä niistä kärsin.. Pohja on kunnolla kuvioitu, joten pitoa on enemmän kuin tavallisissa lenkkareissa ja päällinen goretexia eli ei läpäise vettä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat