Vierailija

millä perustein hän menee sinne?Automaattisesti joka kerta, itsestään selvyys?Silloin kuin on aukautaulullisesti sopivaa? Ette laita herätyskelloa soimaan vain kerhon takia, jos heräätte itsenäisesti ajoissa, lapsi menee kerhoon.Kysytte lapsen mielipidettä? Voi Nico-Petteri haluatko mennä kerhoon?Mietin vain, kun tuttavaperheessä on 4v lapsi jolta kysytään aina haluaako hän mennä kerhoon. 90% ei ole käynyt kerhossa. Vanhemmat kysyvät, lapsi vastaa ei, kerhoon siis ei mennä. Viekö hän jonkun paikan? Onko se ok?Itselläni on vasta vauva, mutta kun hän aloittaa kerhon toivon hänen siellä käyvän automaattisesti, ellei tule isoa estettä ja kannustan häntä menemään kerhoon.Milipiteitä?

Kommentit (4)

Ei ollut minusta lapsen päätettävissä, ei kouluikäinenkään päätä haluaako mennä kouluun vai ei. Tietyt asiat tehdään. Jos lapsi olisi ollut kovin arka, ehkä olisi tarvinnut enemmän kannustusta tms, mutta meillä meni mielellään kerhoon.

Yleensä kyllä haluaa. Jos jatkuvasti olisi vastenmielistä, miettisin, kannattaako sitten pitää sitä paikkaa ollenkaan. Mutta on ihan normaalia, että lapsella on välillä sellainen päivä, ettei haluaisi mennä, on eroahdistusta äidistä tai jotain muita syitä, ehkä testaa vaan rajojaan tms. Ei sitä ruveta lapsen pillin mukaan päättämään, mennäänkö vai ei. Pois ollaan vain, jos ollaan sairaita tai on muu pakottava syy. Kerhossa on maksimilapsimäärä 12 lasta, joten jos vien sieltä paikan, niin se on joltain toiselta todennäköisesti pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähän sillä periaatteella, et jos alotetaan, si kans käydään. jos ei napaa, ni seuraavan kauden alussa ei mennä.en tosin ole koskaan joutunut viikosta toiseen taistelemaan niin. että lapsi olis itkien harannu vastaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat