Vierailija

Kommentit (13)

Harvempi edes seurustelee vakavasti, eikä juuri kellään ole lapsia. Omat ovat jo miltei kouluiässä.En ymmärrä miten liittyy ystävyyssuhteeseen elämäntilanne?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän ystäväpiirissämme me olimme ensimmäiset jotka tekivät lapsia ja ehdimme tehdä parikin ennenkuin ensimmäiset kaverit alkoivat perheytymään. Vieläkin monet kavereista on lapsettomia, mutta me olemmekin vielä enemmän tai vähemmän alle 30v.

Itse tulin raskaaksi ja sattumalta moni sukulainen sai vauvan samana vuonna. Pienin ikäero tuli miehen veljentyttären lapselle 28 päivää.

päässyt/halunnut yhteisiin rientoihin samoin kuin ennen. Jos heilläkin olisi muksuja, voisimme varmaan viettää aikaa perheinä yhdessä. Nyt aina joku on naama nutturalla, jos lapset ovat mukana.

eivätkä aina vain kyselleen baareihin jossa viettivät omaa aikaansa. Ei kotiin ollut paha jäädä, mutta oli kurja olla aina yksin (kun muut oli siellä baarissa ja kurja tulla aina muistutetuksi siitä, miten yksinäinen oli.

ystäväpiiri, jonka kanssa olemme olleet tiiviisti yhdessä ala-yläasteelta asti, ja aivan ihmeellisesti kaikki meistä saivat lapsen samaan aikaan!

Parin vuoden sisällä meillä kaikilla oli lapsia, ja samaan aikaan vielä muut tutut, mutta eivät niin läheiset saivat lapsia myös.

Ihmeellistä tässä on se, että olimme kaikki hyvin nuoria!Olen todella iloinen!

Meillä on nyt paljon yhteistä, ja kun olemme kaikki samassa elämäntilanteessa on meidän helppo viettää paljon aikaa yhdessä. Tapaamme joka viikko, joko lapsien kanssa tai ilman lapsia, ja parhaimmillaan meitä on yli 10aikuista paikalla.

Voisin kuvitella tilanteen jossa vain minulla olisi lapsia, ja olisin varmasti ulkopuolisempi ja yksinäisempi. Nyt " vertaistuki" on korvaamatonta.Kun meille syntyi eka lapsi, ei ollut läheisillä ystävillä vielä kellään. Nyt toista yritetään ja tosi moni tuttavapariskunta on alkanut myös yrittämisen.

Miehelle oli ensimmäisen lapsen kohdalla... Itselläni oli ollut jo pitkään vauvakuume, mutta mies oli jyrkästi sitä vastaan.

Kaveripiirissä alkoi sitten kuulumaan vauvantulouutisia ja mies aikansa asiaa mietittyään oli sitä mieltä, että voitaishan sitä sitten alkaa yrittämään mekin. Ekasta kierrosta aloin odottamaan :) Kaveripiiriimme syntyikin sinä vuonna 8 lasta!!!

Muut lapset ovat saaneet tulla kun ovat " halunneet"

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat