Seuraa 

Olemme etsimässä pojallemme jatkettavaa sänkyä ja Huuto.netistä olemme nähneet meitä miellyttävän Poutapilvi-sarjan sängyn. Eilen kiertelimme kaikki isoimmat huonekaluketjut, eikä ko. sarjaa näkynyt missään. Tietääkö joku, mistä ko. merkkiä saa ostettua? Googlekaan ei löydä muuta kuin huuto.netin ilmoitukset.t. KirsikkaX

Kommentit (8)

sarjaa huutiksessa myös ilman kumpaakaan nimeä kun kaikki eivät ole tienneet mitä sarjaa myyvät.Tällä hetkelläkin taisi olla jokin pinnasänky ilman poutapilvi mainintaa. .:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli en päässyt kyllä selvyyteen, onko Poutapilvi-sarja heidän tuotantoaan. Eikä jälleenmyyjätietoa myöskään saatavilla.Taidan soittaa tuohon yritykseen ja kysyä, mistä heidän tuotteitaan saa, jos Poutapilveä valmistavat.t. Kirsikkax

En tosin osannut merkkiä kysyäkään, mutta kun lasten jatkettavia sänkyjä kyselin, niin Möhkö-sarjaa esiteltiin. Olisiko sitten Möhkö tullut tilalle? Taidan kysäistä Iskusta. Kyllä sekin meille kävisi, mutta Poutapilvi-sarja olisi enemmän mieleen. Huuto.netissä on ollut myynnissäkin hyväkuntoisia, mutta aina olen unohtanut huutoajan päättyessä tarkistaa tilanteen ja on mennyt ohi...Kiitos vastauksista!t. KirsikkaX

kuulleeni,että möhkö-sarja olisi tullut iskuun " niinkuin jatkajaksi" .

Siis kuulopuhetta, mutta hyvin samanoloisiahan nuo sarjat ovat.

Paitsi mielestäni POUTAPILVI tytöllä IHANAMPI. kuvioltaan.

Meillä kaappeina ja lipastoina tuota poutapilvi sarjaa käytettynä hankittua.Uudenveroisia olivat ostettuina ja ovat edelleen vaikka lastenhuoneessa ovat.Pintamateriaali todella kestävää ja lähtee tahrat hyvin pois.

Meillä valkoisena,mutta olen nähnyt erittäin hennon vaaleanpunaisen sarjan jossa klaffilipastokin...sellaista tekisi mieli jatkoksi sarjalle.

Uskallan kyllä käytettynäkin sarjaa ostaa...maksavat kyllä niinkin enemmän kuin halpahuonekalut uutena,mutta kestäviä ovat.

Sitä en sitten tiedä, että onko Möhkö Poutapilven jatkaja.

Mutta tuo A.G.Streng on kyllä Poutapilven valmistaja.

Niitä on ainakin ollut, monena eri värinä, vaaleansinisiä, vaaleanpunaisia, vihreitä, vaalean vihreitä, valkoisia, vaalean keltaisia...Äkkiseltään etsittynä löysin muutaman linkin joista ilmenee tuo valmistajan ja kalustesarjan nimi.

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=45293640

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=45292697ja huutonettiin kun laittaa hakusanaksi A.G.Streng tai Poutapilvi ja laittaa että suljetut kohteet, tulee näkyvin paljon tuotteita joita sarjassa on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat