Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

vaan tätä pitää miettiä maailmanlaajuisesti. Ilmastonmuutos tulee koskettamaan rajulla tavalla koko maapalloa. Kuivuus lisääntyy monilla alueilla, samoin tulvat, hirmumyrskyt ym. Tämä aiheuttaa sotia, levottamuuksia, nälänhätää, pakolaisuutta. Emme me ole mikään lintukoto täällä, vaan ilmastonmuutos vaikuttaa väistämättä myös meihin.Ja saattaapa olla niinkin, että jälkeläisemme joutuvat lähtemään täältä pakolaisiksi jonnekin muualle, jos täällä ei pysty enää kovien olosuhteiden takia elämään. Ilmastonmuutos ei todellakaan tarkoita sitä, että jippii, täällä on tulevaisuudessa ikuinen kesä ja palmun alla vain lekotellaan.

Tukalat oltavat eivät välttämättä tarkoita kuumuutta, vaan ilmasto voi muuttua myös kylmempään. Golf-virta voi kääntyä, joten Suomessa saattaa olla siperiamaiset olot joskus tulevaisuudessa. Myrskyt ja kovat tuulet sekä tulvat lisääntyvät.Kaikkien olisi aika herätä tähän, ja ryhtyä toimiin ennen kuin on ihan liian myöhäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuluttamista radikaalisti, osin senkin takia että hoitovapaasta johtuen ei ole rahaa mutta kuitenkin :-) Tulee hyvä fiilis siitä että edes yrittää ja voi sitten joskus lapsenlapsille sanoa että mummu ainakin yritti omalla toiminnallaan pelastaa tätä maapalloparkaa..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat