HTS-istuimen hinta 4 v. sitten?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ystäväperhe osti 4 vuotta sitten HTS-turvaistuimen 0-18 kg. Sovimme silloin, että sitten kun tarvitsemme, ostamme istuimen heiltä ja maksamme puolet sen hinnasta. Nyt kauppa olisi ajankohtainen, mutta hintaa he eivät enää muista. Muistaisko kukaan, jolla on semmoinen istuin?

Kommentit (10)

Vierailija

muistaakseni maksoimme siitä myös n. 250 euroa. Meillä se on kyllä ihan hyvässä kunnossa; kankaat eivät ole juurikaan kuluneet enkä usko sen muutenkaan mitenkään vanhentuneen sen enempää tms, koska emme ole olleet missään kolarissa sen kanssa tai mitään sellaista. Mutta en minä sitä ihan puoleen hintaan myynyt, taisimme pyytää siitä satasen. En tosin muista oliko tuossa kaupassa mukana jotain muutakin; taisi olla jotain vaatteita tai jotain... Kyllä mä uskoisin, että sä voit sen siltä tutulta ostaa vielä omalle lapselle, jos se on hyvässä kunnossa, mutta tosta hinnasta kantsii ehkä vähän neuvotella vielä...T: Piia

Vierailija

Huutonetissä tuon ikäisistä HTS-istuimista on maksettu 50-60 euroa. Vuoden tai pari uudemmista on maksettu 100-135 euroa. Meille tuleva istuin on ollut yhdellä lapsella ja kankaat ovat siistit, aurinkolippa puuttuu. Ehdottaisinko 80 euron hintaa?

Vierailija

muistakaa ihmiset, että etenkin muoviosta kuoleentuu ajan kanssa - jos istuin on esim. kesät talvet autossa - mm. aurinko, lämpötilavaihtelut ym. lyhentää istuinten ikää. Jostakin kuulin suosituksena, että tuoli voi olla kahdella lapsella - eli kyllä jättäisin ostamatta yli 4v. vanhan tuolin.Itse menin siihen retkuun, että ostin ja kun pesin päälikankaita -koko tuolin runko oli halki pituussuunnassa. Oli ilmeisesti säilytyksessä kylmävarastossa käytön jälkeen ja haljennut silloin - näin ainakin myyjä väitti. Tuoli oli 3,5v vanha.Lapsi on se meidän tärkein asia elämässä - hänen turvallisuuteen on syytä sijoittaa vaikka viimeiset ropposet. Sama pätee kyllä autonhankintaan.

Vierailija

jostain turvakaukalosta, jonka käyttöikä per lapsi on n. vuosi vois puolet maksaakin, mutta turvaistuimesta meillä on ainakin neljässä vuodessa kankaatkin niin kuluneet, etten kehtais puolella hinnalla enää myydä....

Vierailija

Enpä tosiaan ajatellut, ettei muutaman vuoden kuluttua turvaistuin enää olekaan ihan " turva" istuin... Miten tässä nyt sitten toimisi, kun lupasimme silloin, että puolet maksamme?! Ei kehtaisi nyt perua lupaustaan, mutta toisaalta huonostakaan ei viitsisi maksaa ja jos ei sitä sitten paljon voi käyttääkään. Me kun ajateltiin, että menis meillä vielä mahdollisesti toisellakin lapsella, jos lapsi vielä saadaan. Kai me silti se puolet maksetaan vai pitäisikö perua... voi hankaluus! :(

Vierailija

ihan 4-v, mutta ostimme 2 vuotta sitten HTS BeSafe Kid Royalin (kai se kalliimpi versio) ja se oli muistaakseni siinä 300 euron hujakoilla. Riippuu tosiaan siitäkin, MIKÄ HTS-malli kyseessä.

Vierailija

maksoi 199, norm hinta tais olla lähemmäs 300. Be safe izi comfort mallinen. Riippuu tosiaan paljonkin mallista tuo hinta... Ja ostopaikasta. Ei kuitenkaan meilläkään ihan 4v vanha.Aika kalliilta tuntuu kuitenkin jos 4v vanhasta istuimesta maksaa vielä 100-150e, yleensähän sanotaan että 6v ois ylipäänsä niiden käyttöikä. Mutta vaan mun mielipide eikä sitä edes kysytty! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat