Vierailija

Miten selitätte, että koko ajan suuri määrä ihmisiä tulee uskoon tai hylkää väärän uskonsa esim. Aasiassa ja Afrikassa? Ja ihan Suomessakin ihmisiä tulee uskoon.

Kommentit (16)

Kertoo varmaan pohjimmaisesta epävarmuudesta asian suhteen. Jos minä uskoisin johonkin oikein todella, olisin onnellinen siinä uskossani ja eläisin omaa elämääni. Muut saavat uskoa mitä haluavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jeesus on käsittääkseni historiallinen henkilö, jonka olemassa olo on todistettu jokseenkin pätevästi. Ihan eri asia on sitten, uskooko hänen olleen Jumalan poika ja jotenkin Jumalallista alkuperää...Mutta muuten en edes jaksa vastata ap:n kysymykseen. Se on niin uskomattoman yksinkertainen ja naiivi.

Jos suuri joukko ihmisiä uskoo johonkin, niin sen on pakko olla totta. Vähän sama asia on, että kun joku asia on kirjoitettu lehdessä, sen on pakko olla totta. En minä aio kaivoonkaan hypätä, vaikka kaikki naapurit tekisivät niin.

ihannoida länsimaita liikaa ja kun täältä joku tuputtaa mitä tahansa ismiä heille, niin se osuu ja uppoaa. Taannoin mainostettiin äidinmaidonkorviketta kauniilla vaaleilla missinnäköisillä äideillä kadunvarsissa Afrikassa ja afrikkalaiset äidit lopetti imettämisen, koska halusi lapsistaan samanlaisia ja ostivat kallista äidinmaidonkorviketta.

on pakko alkaa uskoa, että kaikki on osa suurempaa suunnitelmaa. Minusta uskoon tuleminen on ihan pätevä defenssi, koska kenties psyyke muussa tapauksessa romahtaisi.

Siitähän on tosiaan löytynyt todisteita. Jumalaan en usko.Jos kaikki alkaisivat uskoa, että maailmaa hallitsee Auringossa asuva Max-tonttu, tuleeko siitä sitten totta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat