Onko joku tehnyt etelänmatkan vauvan kanssa

Vierailija

ilman vauvakoria jonka saa koneeseen? Meillä kymmenkuinen lähdössä reissuun mukaan ja pidin päivänselvänä tuon vauvakorin saamista mutta sitä ei saadakaan. Mitenköhän se reissu sujuu ilman...

Kommentit (14)

Vierailija

Meillä oli kyllä vauvakori mutta eihän se siellä pysynyt eikä sinne meinannut enää mahtuakaan eli ei siitä tuon ikäiselle juuri iloa ole. Kai sulla on joku aikuinen matkaseurana, vuorottelette sylissä. Ottakaa leluja, ruokia, naposteltavia ym. mukaan.

Vierailija

Meillä neljä lasta ja kaikkien kanssa matkustettu jo vauvana. Tosin kahta aikuista lapset sitovat matkan aikana tehokkaasti ja olemme esim. varmuuden vuoksi syöneet kunnolla ennen lentoa, koska ateriointi ainakin useamman kanssa melko mahdotonta.Thaimaaseen tai Karibialle en jaksaisi sylilasten kanssa kylläkään matkustaa. Toki se työstä käy :-) Mukavaa matkaa!

Vierailija

vauvansänkyä?? Pärjää ilmankin. Mutta mukavampi se tietty on pitkillä lentomatkoilla. Meillä lapsi kerran nukkunut myös jalkojen juuressa, lattialla. Sinne saatiin babybasket, kun niitä oli ylimääräisiä. Reunoja ei saanut ylös, mutta oli kuitenkin edes pehmikettä alla.. =)

Vierailija

Kun tyttö oli 9,5kk, ei hän olisi todellakaan pysynyt korissa. Käveli ja leikki penkkien välissä ja nukkui sylissä.Hyvin se menee ;)Vierailija

Ne vaativat paljon tilaa, eikä niitä kuitenkaan voi sijoittaa varauloskäynnin kohdalle. Käsittääkseni sitä pitää myös tilata jo varauksen yhteydessä.

Vierailija

Never heard...Ja matkusteltu on paljon. Meillä on molemmat lapset olleet aina sylissä omassa turvavyössään, joka kiinnitetään vanhempien vyöhön. Mistä keksit ko. vauvakorin? 10 kk ikäinenhän on jo iso lapsi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat