Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mä todellakin toivon, että teidän lapsille kävisi jotain kamalaa.

Vierailija

Vituttaa tuo, että kun jotain käy (lapsi kuolee ym.), niin täällä supermammat toitottaa, että eihän heidän Jari-Pekalle voisi IKINÄ käydä mitään tuollaista, kyllähän HE VAHTIVAT omia kullanmurujaan.

Ei teille sitten ole koskaan tullut mieleen, että jos tuollainen on tapahtuakseen, niin se tapahtuu. Ei siinä tarvitse kuin kääntää hetkeksi selkänsä tai kumartua sitomaan kengännauhoja, kun nopea taapero on ehtinyt tielle tai ojaan ym.

Sivut

Kommentit (77)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Etkö näe mikä asia on?

Onnettomuuksia saattuu ja vahinkoja, mutta tyhmyys joka paistaa näiden selänkääntäjien kirjoituksista on huolestuttavaa.

Vanhemmilla on vastuu aina lapsensa hengestä, sitä ei voi paeta sillä että selittää " no kun tuon ikäiset nyt juoksee heti kun selän kääntää.."

Se milloin käännät lapselle selän on täysin sinun harkinnan ja järjen varassa.


Luuletko, että käännän selkäni? En suinkaan. Minä vain tiedostan reaaliteetit. Kaikkea sinäkin rivien välistä löydät ;)Kun kirjoitin, että mitä tahansa voi sattua, tarkoitin nimenomaan MITÄ TAHANSA. Yksikään teistä av-mammoista ei todellakaan ole yli-ihminen. Ei yksikään! Kohtalolle ja sattumalle te ette vain kerta kaikkiaan voi yhtään mitään. Ette vaikka peräreiällänne vahtisitte. Elämällä on omat metkunsa meidän monen varalle, halusitte sitä tai ette.Eli edelleen: grow up!Vierailija

Vahinkoja sattuu aina, eikä kukaan ole täydellinen.

Enkä sitäpaitsi usko, että sinä OIKEASTI toivoisit toisten lasten kuolevan, ethän?

Olet ehkä suutuksissasi, ja uskon että olet joutunut seuraamaan läheltä oman äitisi tuskaa ja itsesyytöstä veljesi kohtalon vuoksi. Kun jotain tuollaista tapahtuu, vain todellinen idiootti menee sanomaan uhrin äidille että " mikset vahtinut" :/ Äidin tuska on niin kova, että ei siinä enää kenenkään v***uiluja kaivata. Uskon, että äitisi olisi kääntänyt aikaa taaksepäin estääkseen tapahtuneen jos voisi, mutta kun ei voi... ei auta muu kuin yrittää päästä jollain lailla yli itsesyytöksistä ja jatkaa elämää eteenpäin. En tiedä, olisiko minusta siihen.Vierailija:

Lainaus:


Ja joo, niin saattoi mennä mauttomaksi. Mutta mua todellakin vituttaa nämä supermammat, jotka syylistävät aina kaikki ihmiset ja sitten vielä mainisevat, että ei meille vaan voi käydä mitään tällaista X (mikä sitten onkaan ollut aiheena).

ap
Vierailija

Aika suoraan AP kirjoittaa toivovansa pahaa nimenomaan 5 ja 6 lapsille!Vierailija:

</p> <p> <br /> Yritä vähän opetella sisälukutaitoa, niin ymmärrät tuon ap:n tekstin sävyn. EI se sun lapsiasi vainoa.<br /><br /><br /><br /><br /><br /> Vierailija:</p> <p>[quote kirjoitti:


5. ja 6.

todellakin toivon, että teidän lapsille käy jotain, siinäpähän oppisitte, että tuollaista voi sattua ihan pikku hetkessä.

ap


Vierailija

aloitus, vaikka ymmärränkin, että ap omaa pahaa oloaan täällä kiukuttelee. Se, että jonkun mielestä ko tapauksen hoitaja teki virheen, kun päästi lapsen ulos, on vain jonkun mielipide, ei yleinen hyökkäys sinun äitiäsi vastaan. Valitettavaa, että hän on tapauksen vuoksi menettänyt tasapainonsa(henkisen) ja juonut itsensä hengiltä, mutta se EI oikeuta sinua toivomaan pahaa kenellekään. Ei sillä, että toiveellasi mitään merkitystä olisi, kuulostaa vain erittäin typerälle.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ja ilmeisesti käänsi selän koska noin kävi vai olisiko lapsi juossut auton alle vaikka äitisi olisi katsonut koko ajan. Tuskin. Äitisi käänsi selän.Ymmärrä ap sinua.
Itse seisoin kerran bussipysäkillä omien lasten kanssa ja odotimme bussia. Vieressä oli toinen kahden lapsensa kanssa. Äiti piti lapsia kädestä, mutta tuo toinen veti itsensä irti äidin otteesta ja lähti juoksemaan tielle. Sain lapsen kädestä kiinni, mutta tuo äiti ei tehnyt mitään, jähmettyi vaan paikalleen.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jauhat juuri sillä tyylillä, minkä vuoksi ap aiheen ylipäätään otti esiin. Ootte te eukot täällä todella säälittäviä ;)

Mutta, kuten moni muukin jo on todennut: elämä teidätkin vielä opettaa ja nöyrryttää... toivottavasti.Kirjoitit ap suurimmaksi osaksi asiaa. Osa tekstistäsi kyllä meni hiukan mauttomaksi. Mutta asiasi oli tärkeä, siitä sinulle pisteet. Pisteet myös muille aivollisille. Aivottomille av-mammoille ei mitään.
Ja joo, niin saattoi mennä mauttomaksi. Mutta mua todellakin vituttaa nämä supermammat, jotka syylistävät aina kaikki ihmiset ja sitten vielä mainisevat, että ei meille vaan voi käydä mitään tällaista X (mikä sitten onkaan ollut aiheena).

ap

Vierailija

Sääli, niin sääli... veljesi kohtalokin oli monen onnettoman sattuman summa. Isä huusi sisältä, äiti kääntyi katsomaan, juuri silloin pallo meni tielle, veli juoksi sinne, auto sattui tulemaan juuri sillä sekunnilla...

Ei se ollut kenenkään vika: ei äidin, ei isän, ei auton kuljettajan (joka varmaan hänkin tunsi syyllisyyttä).

Saitteko kriisiapua, vai jätettiinkö perheenne selviämään aivan yksin?Vierailija:

Lainaus:


Äitini syytti itseään veljen kuolemasta, mutta niin syytti isänikin. Jos hän ei olisi huutanut sisältä, niin äitini olisi vahtinut meitä paremmin. Äitini ei muuten toipunut tuosta koskaan vaan hän ratkesi ryyppäämään ja lopulta hän sitten joi itsensä hengiltä.

ap
Vierailija

Yritä vähän opetella sisälukutaitoa, niin ymmärrät tuon ap:n tekstin sävyn. EI se sun lapsiasi vainoa.Vierailija:

Lainaus:


Mistä ihmeen rivien välistä luit, että MINÄ syyllistäisin yhdenkään loukkaantuneen/tapaturmaisesti kuolleen lapsen vanhempia, tai vaikkapa tuota perhepäivähoitajaa? Olet meinaan erittäin väärässä!Kyllä minä tiedän, että kaikille voi sattua vahinkoja. Jokaisen tarkkaavaisuus voi pettää joskus, ja lapset ovat tosi vikkeliä. Lapsi voi jäädä vaikka lentokoneesta putoavan jäälohkareen alle ja kuolla. Vaikka vanhemmat vahtisivat joka hetki, siltikin voi jotain tapahtua.Sinulla viiraa päässä, oikeasti. Toivot tosissaan että meidän lapsille tapahtuisi jotain, ja kun vastaan sinulle että vain sairas tai hullu idiootti toivoo pahaa toisten ihmisten viattomille pienille lapsille, alat väittämään että mollaan, haukun ja syyllistän vanhempia/hoitajia joiden tarkkaavaisuus on hetkeksi herpaantunut.Tuntuu todella pahalta, että sinä toivot pahaa minun yksivuotiaalle tytölleni ja 2,5-vuotiaalle pojalleni, jotka nukkuvat viattoman unta huoneissaan =(En minäkään ymmärrä ihmisiä, jotka aina kovaan ääneen toitottavat että " ei meillä vaan koskaan... " ja syyllistävät esim. hukkuneen pikkupojan vanhempia, koska veivät tämän hoitoon lähelle jokea, tai syyllistävät hoitajaa joka ei taatusti tahallaan vaarantanut hoitolapsensa henkeä. Mutta siltikään en toivo mitään pahaa tapahtuvan toisten lapsille!Mielestäni se, että toivoo toisten lasten kuolemaa tai loukkaantumista, on monin verroin huolestuttavampaa ja sairaampaa kuin se, jos joku mollaa vanhempia siitä etteivät vahtineet lastaan kunnolla... jos kahdesta pahasta on valittava se pienempi paha.Hankkiudu hoitoon, jos oikeasti olet noin kylmä, julma ja katkera. Ikävää, että pikkuveljesi jäi auton alle. Oikeuttaako se sinua toivomaan muiden lapsille samaa kohtaloa? Mielestäni EI.T:6Vierailija:

Lainaus:


Mua todellakin vituttaa tämä av-mammoista koostuva raati, jotka haukkuvat ja mollaavat kuolleen lapsen vanhempia ja hoitajia. Te ette todellakaan pysty tajuamaan miltä heistä tuntuu. Mitä he joutuvat kantamaan sisällään koko loppuelämänsä. Ja ehkä myös jossittelevat koko loppuelämänsä: JOS en olisi laskenut Jari-Pekkaa ulos, niin...

JOS en olisi laskenut Jari-Pekan kädestä irti, niin.....

Eli turhaan siinä syylistätte ja haukutte vittu. Ja todellakin toivon, että teidän lapsille käy jotain, siinäpähän oppisitte, että tuollaista voi sattua ihan pikku hetkessä.

ap, jonka pikkuveli jäi 2 vuotiaana auton alle, kun juoksi pallon perässä tielle.Vierailija

Ai niin, mutta sun äiti käänsi varmaan selän jos sillä ole nauhat auki, no ei sitten mitään, minkäs sille sitten voi että lapsi kuoli auton alle...

Etkö näe asiaa ap.....Vierailija

Jauhat juuri sillä tyylillä, minkä vuoksi ap aiheen ylipäätään otti esiin. Ootte te eukot täällä todella säälittäviä ;)

Mutta, kuten moni muukin jo on todennut: elämä teidätkin vielä opettaa ja nöyrryttää... toivottavasti.Kirjoitit ap suurimmaksi osaksi asiaa. Osa tekstistäsi kyllä meni hiukan mauttomaksi. Mutta asiasi oli tärkeä, siitä sinulle pisteet. Pisteet myös muille aivollisille. Aivottomille av-mammoille ei mitään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat