Voisko 3vee synttäreihin käskee vaan kaverit? Pääsis helpommalla jos vanhemmat pois

Vierailija

.

Kommentit (8)

Vierailija

Niin meinaat että pääset helpommalla kun vastuullasi on yksin 10 uhmaikäistä?



Mutta tietysti voi kutsua(meilläpäin ainakin synttäreille kutsutaan, ei käsketä...), vanhemmat sitten varmaan päättävät mitä tekevät. Omaa 3-vuotiastani en todellakaan päästäisi yksin vieraaseen paikkaan etenkin jos paikalla ei ole muita aikuisia kuin perheen vanhemmat mutta joku tekee ehkä toisin.

Vierailija

Äidit/isät katsovat lastensa perään eikä sinun tarvitse koko ajan juosta keittiön ja leikkihuoneen väliä vahtimassa ettei kenellekään satu mitään ja mahdollisesti vielä ulkona pihallakin :) Tajuat kai että jos pyydät kylään pelkät lapset, sinä olet heistä silloin vastuussa!

Vierailija

jos siis ette ole hirmu hyviä tuttuja entuudestaan. En minäkään ihan kenen tahansa kotiin omaa lastani jättäis, vaikka hän sattuu erittäin reipas ja rohkea olemaankin. Mutta kun on niitä ujojakin...

Vierailija

Siis tosi tuttuun paikkaan joo, kuten siskolleni tai äidilleni, mutta en missään tapauksessa jonkun "kaverin" synttäreille.



Minusta ei ole vaivaa ainakaan, en tarvitse edes kahvia, vaikka kiitollinen toki siitä olen. Olen ihan mukava äiti, ja älyämme lähteä poiskin. Käytän lapseni vessassa (sinun ei ap tarvitse), pesen muksun kädet, korjaan lapseni jäljet ja riisun ja puen jos tarvitsee apua.



Miten siis pääset helpommalla jos en tule paikalle?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat